Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borbena vozila pješaštva
Povratak na članak

U MORH-u sastanak s američkim partnerima o opremanju vozilima Bradley

Prihvaćena je ponuda Vlade SAD-a o donaciji 89 borbenih vozila pješaštva Bradley, obnovi i dovođenju u operativno stanje 62 borbena vozila te isporuci paketa roba i usluga za njih.

Komentari 2

ZM
zmik
13:00 19.05.2022.

Hoće li taj posao biti realiziran ako neuračunljivi s Pantovčaka pokuša blokirati ulazak Finske i Švedske u NATO. Budući da su navedene zemlje za NATO neusporedivo važnije od Hrvatske, ne bi me čudilo da propadne i kupovina borbenih zrakoplova, te da se buduća suradnja sa savezom svede na prisustvo hrvatskih predstavnika sastancima, bez mogućnosti aktivnog sudjelovanja u donošenju odluka.

VL
Avatar The new statesman
The new statesman
11:55 20.05.2022.

Vidi Ramba na slici ... pravi bojovnik sa prizivom savjesti .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.