Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luca Attanasio
Povratak na članak

Napad na UN-ov konvoj u Kongu: Ubijen talijanski veleposlanik

Prema izvještajima, ubijen je tijekom pokušaja otmice

Komentari 5

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
13:20 22.02.2021.

Isto tako, radi potpune informacije trebali bi napisati u kojem Kongu se to dogodilo budući da postoje dva.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
14:20 22.02.2021.

Napad se dogodio u DR Kongo (tzv. belgijski Kongo), i to 1500 km. od glavnog grada Kinšase. Desilo se na samoj tromeđi Konga, Rwande, i Ugande, gdje se desetljećima vode gerilski građanski ratovi. Pitanje je što je talijanski veleposlanik tamo tražio?

VL
SI
sisavac
13:20 22.02.2021.

a budu javili kakvim oružjem i čijim je to izvedeno, tko podupire tu ekipu koja je to napravila, dal japanci, kinezi, francuzi, nijemci, amerikanci, jer svi znamo da baš te zemlje tamo imaju najveće interese, što se tiče kobalta kojeg na veliki nesreću tamo ima tolko. a kobalt, znate, trebate ga, ide on u mobitele, treba to.. pa sad, ti afrikanci su se baš našli množiti na područjima koja razvijeni svijet treba. nikako da neku organsku materiju pronađu da ne trebaju tu sirotinju uklanjati s lica zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.