Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad upeče sunce

U Kninu plus 40, a svi u odijelima sa sakoima i svečanim odorama

oluja vrućina (1)
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/11
05.08.2013.
u 15:34

Za visoke goste ipak je bila spremna i okrepa, dijelila se voda, a vadile su se i maramice kako bi se obrisao znoj sa čela...

Neponošljivo je vruće u Kninu koji slavi Dan pobjede na paklenih plus 40 stupnjeva Celzijevih. Jedan je to građanin "platio" nesvjesticom, a ništa lakše nije bilo ni uzvanicima. 

Redom svi u punoj svečanoj spremi, odijelo s dugim hlačama i sakoom, podnosili su vrućinu kako su znali i umili, a posebno su se kuhali vojnici u svečanim odorama. 

Za visoke goste ipak je bila spremna i okrepa, dijelila se voda, a vadile su se i maramice kako bi se obrisao znoj sa čela, dame su se hladile lepezama... 

>>Nesnosne vrućine: Pozlilo mu za svete mise u Kninu

>>Cijeli Knin zdušno skandirao: Ante, Ante!!! Milanoviću zviždali

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije