Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENO IZ BOLNICE

U KB Dubrava zbog Covida preminuo 22-godišnjak

Emica Elvedji/PIXSELL
06.12.2021.
u 16:45

Tokom liječenja otkriveno je da mladić zapravo boluje od teške kronične bolesti, koja mu do tada nije bila dijagnosticirana

U KB Dubrava noćas je preminuo 22-godišnji mladić obolio od Covid-19 infekcije.

U Dubravi je bio oko tri tjedna, na intenzivnoj i na respiratoru, no stanje mu se pogoršavalo. Do dolaska u bolnicu smatralo se da mladić nema nikakve komorbiditete, međutim, tokom liječenja otkriveno je da zapravo boluje od teške kronične bolesti, koja do tada nije bila prepoznata ni dijagnosticirana, potvrdio nam je prof. Bruno Baršić, šef Kriznog stožera KB Dubrava.  

 

Komentara 18

TE
texviler
17:08 06.12.2021.

i onda od čega

SV
Svarogov
17:33 06.12.2021.

U KB Dubrava zbog Covida preminuo 22-godišnjak Tokom liječenja otkriveno je da mladić zapravo boluje od teške kronične bolesti, koja mu do tada nije bila dijagnosticirana

SP
SPi
17:50 06.12.2021.

Dalo mi žuti karton jer sam pretpostavio cijepni status pokojnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije