Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elitna prostitucija

U katalogu najvećeg srpskog svodnika i voditeljice, a među klijentima političar i košarkaš

prostitucija
Foto: Boris Roessler/DPA/Pixsell
09.04.2019.
u 13:47

Osim političara i bivšeg košarkaša, na popisu su i poznati kriminalci, piloti, nogometaši, ali i plaćeni ubojice

Na privatnom računalu nedavno uhićenog Mihajla Maksimovića, poznatog i kao najvećeg svodnika u regiji, pronađene su tablice s imenima svih klijenata, među kojima su mnoge poznate ličnosti, kao i popis poznatih starleta, stilistica, pravnica i manekenki koje su za novac pružale seksualne usluge, piše beogradski Blic.

Maksimović je uhićen krajem veljače u Beogradu, a policija je tada našla na popis 300 klijenata, među kojima je bilo ime jednog političara koji je godinama na vlasti, ali i bivšeg košarkaša koji se obogatio tijekom NBA karijere, govori pak izvor Kurira.

Osim političara i bivšeg košarkaša, na popisu su i poznati kriminalci, piloti, nogometaši, ali i plaćeni ubojice.

Za njega je radilo dvadesetak žena, među kojima su navodno i starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, Playboyeva zečica Božana Vujinović, kao i zvijezda reality showova Nataša Šavija, tvrdi izvor Kurira.

– Postoji katalog djevojaka sa svim njihovim osobinama prema kojima su klijenti birali ono što im odgovara. Djevojke nije iznajmljivao samo u Srbiji već ih je slao i na ugovorene sastanke s klijentima u inozemstvo – kaže njihov sugovornik.

Djevojke su navodno za sat vremena zarađivale od 150 do 350 eura na području Srbije, a od 1000 do 1200 eura za odlazak u inozemstvo.

VIDEO Hrvatski političari koji su se spominjali u seks-aferama

Komentara 6

VE
velikizec
14:50 09.04.2019.

'poznatog i kao najvećeg svodnika u regiji' U čemu?

SL
Slavonskarakija
14:26 09.04.2019.

Ja sam kosarkas, kriminalac, glumac, politicar, zastupnik, gradonacelnik, itd...i velika musterija za elitnu...pa sta ?!

DU
Deleted user
14:26 09.04.2019.

Mozda se i kod njih spisi izgube kao i kod nas ovdje.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije