Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reforma
Povratak na članak

U Italiji kartice umjesto gotovine zbog nadzora rada na crno

Predviđena je i velika reforma mirovinskog sustava. Mirovina će se računati prema onome koliko je pojedinac uplaćivao u mirovinski fond.

Komentari 9

SP
spartak
23:26 03.12.2011.

Sad će talijanski bogataši kupti na drugoj strani Jadrana (u susjednoj državi, uskoro također nažalost u EU, ako ne kažem NE na referendumu) ) zemljište i sagraditi vile vrijedne milijune eura. Koristit će položajnu rentu besplatno, a ova glupa država će im naplatiti porezić (za njih) jednak onome za naše skromne vikendice iz doba socijalizma

VL
IR
irani
08:49 04.12.2011.

Ovo mi izgleda kao odlican pocetni potez, jer odmah udara u sam centar talijanskih problema.

VL
JA
jaruzelskia
12:10 04.12.2011.

Dakle pretpostavka je da će banke dobiti zakonsku obavezu da izdaju debitne kartice svima koji u ovom trenutku na mogu dobiti debitnu karticu? Npr.U Talijanskim bankama osoba koja je prijavila stečaj ne može dobiti debitnu karticu (jer se to smatra kreditiranjem) pa prema tome ne može platiti liječenje?! Jako ‘pametno’! Bravo super Mario!

VL
Avatar kobra11
kobra11
15:34 04.12.2011.

U Italiji kartice umjesto gotovine zbog nadzora rada na crno ------- :-)))))) uvodi se da sve ide preko jednog cipa . Sledeci korak je ugradnja cipa . Ko nema cip nemoze da jede . Ako se nesto bunis protiv NSP jednostavno taster \"del\" i vise te nema . Jedan veliki konclogor . Od neka zemlje se mora poceti

VL
ZA
zaboravi
18:25 04.12.2011.

Uvodzenjem placanje sa karticama je dodatna zarada bankama.To odgovara rad banke zato sto za svaki transfer naplacuje izvjesnu sumu novca.

VL
AA
aaaaaaaaaaaa
19:25 04.12.2011.

Vidi se da se Super Mario udruzio sa pametnim bankarima i gle cuda kome to on sada ide na ruku. Od cjelog programa niti jedne rijeci o rezovima tamo gdje najvise ima znaci saborski zastupnici koji zaradjuju 20.000€ MJESECNO + benificije znaci + svi ostali troskovi bilo poslovni, kulturni ili zabavni !!! Nisam procitao da oporezuju banke, kamate, burzovne mesetare, dionice??? Samo neka on laprda, izaci ce talijani na ceste i pocet palit sve po redu. Pitanje je samo dana. Tu su jako dobri i vec su pokazali da znaju.

VL
UK
Ugo Kajvez
23:07 04.12.2011.

Flew in from Miami Beach BOAC Didn\'t get to bed last night On the way the paper bag was on my knee Man, I had a dreadful flight I\'m back in the USSR You don\'t know how lucky you are, boy Back in the USSR, yeah

VL
UK
Ugo Kajvez
08:42 06.12.2011.

Interesantno kako u ovom članku dobivam minuse a za ISTI komentar u jednom drugom članku dobivam pluseve !! ....... . Valjda su ovi minusi po službenoj dužnosti jer kritiziram EU bankstere i njihov KRIMINAL ....

VL
UK
Ugo Kajvez
08:45 06.12.2011.

Što se tiče ovog čovjekolikog spodobe i kriminalca Montija, evo dio mojeg komentara iz jednog drugog članka ........ . \"Svi demokrati i \"napredni\" se busaju u prsa kako su pravedni po pitanju italije, a nitko ne spominje da kad je već berluskoni otjeran da se u italiji provedu novi IZBORI i da građani odluče o svojoj sudbini, ........... nego dobili su POSTAVLJENOG GUVERNERA od strane brisela ....... i to jedan od glavnih likova koji su izmislili monetarnu politiku EU-a .... bankari ubacili (nametnuli) svog čovjeka ..... . Sve u svemu jaka europska demokracija ......... tj, \"Vladavina naroda\" ........ ovo će sigurno prije ili kasnije eksplodirati u lice brisela i europske unije ............ \"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.