Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepad palicom

U istoj godini već treći napad na strogog profesora Tončija Kursara

policija
Boris Ščitar/Pixsell
18.12.2009.
u 21:09

Kursara je u haustoru zgrade u Ulici Zinke Kunc na Savici dočekao napadač s palicom u ruci i počeo ga brutalno udarati.

Treći napad na profesora s Fakulteta političkih znanosti Tončija Kursara (43) zbio se danas oko 16 sati. Kursara je u haustoru zgrade u Ulici Zinke Kunc na Savici dočekao napadač s palicom u ruci i počeo ga brutalno udarati.

Nedugo nakon što je profesor dojavio policiji što mu se dogodilo pokrenuta je intenzivna potraga za počiniteljem, no danas navečer još nitko nije bio uhićen. Koliko su profesorove ozljede teške, još se ne zna.

Kursara je napadač i ovaj put dočekao nedaleko od njegova doma. U ožujku ga je netko polio bojom dok je hodao po cesti. Tada mu je napadač rekao: “Nećeš ti više rušiti na ispitima!” Tri mjeseca kasnije netko ga je udario palicom po glavi. Kursar je poznat kao vrlo strog i zahtjevan profesor.

Ključne riječi

Komentara 13

MA
mali1935
12:48 19.12.2009.

Nužna je sila kako bi država funkcionirala, ali kad je provodi mali čovjek, u ovom slučaju manji od makovog zrna, onda je to vrijedno bljuvanja Ne znam romy16,ali nekoga tko se tek probija kroz život nazvati malim čovjekom,a za vladajućee strukture reći kako je nužna sila poglavito kada se zna u kakvom stanju nam se nalazi država zbog tih \"velikih\" ljudi,a zbog kojih je nastradao mali čovjek manji od makova zrna! Glavu gore romy16 i ne osvrićite se!

RO
romy16
13:01 19.12.2009.

Ne znam romy16,ali nekoga tko se tek probija kroz život nazvati malim čovjekom,a za vladajuće strukture reći kako je nužna sila poglavito kada se zna u kakvom stanju nam se nalazi država zbog tih \"velikih\" ljudi,a zbog kojih je nastradao mali čovjek manji od makova zrna! Glavu gore romy16 i ne osvrićite se! Taj mali čovjek, za kojeg još uvijek tvrdim da je manji od makovog zrna, se loše krenuo probijati kroz život.\"Veliki ljudi\" u našoj državi nisu veliki i oni nisu ti koji provode silu.

DG
dragan galesic
21:31 18.12.2009.

govorimo o nemilim zakonima,zaštita ovog,zaštita onog,a ništa od toga,kad jakk političar dobije po tikvi,malo će prominiti neke stavke zakona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije