Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašno

U frizerskom salonu duh plašio žene! Kako biste vi reagirali?

duh
Screenshot YouTube
26.02.2013.
u 10:55

Vlasnici frizerskog i kozmetičkog salona svojim su mušterijama pripremili ne tako ugodno iznenađenje. Iza ogledala smjestili su djevojku koja je izgledala kao duh.

Umjesto svog odraza u ogledalu, žene u jednom frizerskom salonu vidjele su duh djevojke, a reakcija prestrašenih žena snimljena je kamerom te objavljena na YouTubeu. Naime, vlasnici frizerskog i kozmetičkog salona svojim su mušterijama pripremili ne tako ugodno iznenađenje.

Iza jednog od ogledala nalazila se djevojka koja je izgledala kao duh. Skrivena kamera snimljena je radi promocije filma "The Last Exorcism Part II" koji je u kinima od idućeg mjeseca.

>> VIDEO Duh djevojčice plašio ljude u dizalu! Plakali su i vrištali!

Ključne riječi

Komentara 6

GE
generalsaosnovnom
11:25 26.02.2013.

Dokone budale

DU
Deleted user
11:56 26.02.2013.

ahahaaa,kako bi reagirali primitivni hrvati.....zatukli bi je.. kad vide psa na putu ili macku, zatuku uh kamenjima ne bi ni ova bolje prosla. daleko ste vi od civiliziranog naroda I drzava

LO
Louie
17:11 26.02.2013.

Danas svugdje u svijetu ima bolesnih. I svaki dan sve vise i vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije