Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASTI ZABRINUTE
Povratak na članak

U Francuskoj buja epidemija britanskog soja. Uvedene oštre mjere u nekim regijama

Lokalne vlasti su u Nici i u Dunkerqueu zabranile napuštanje kuće tijekom vikenda, postavile kontrolne točke na aerodromima te rastjerivale ljude koji su se okupljali i pooštrile mjere nošenja maske na otvorenom.

Komentari 3

XA
xaron
20:46 25.02.2021.

Evo u Francuskoj dominira Britanski soj virusa i sva medija to glasno i jasno ističu. Prije toga je bio dominantan soj ZABRANJENOG imena porijekla jer je zabranjeno ime Kineski soj, i ako pptiče iz Kine. Da ti pamet stane.

VL
OK
okvarbudovič
18:23 26.02.2021.

kad Ce zanzibarska verzija covida?

VL
DA
dancuo
22:26 25.02.2021.

Pitanje je vremena kada će početi stezati obruč i ucjenjivati s Covid-pass i ostalim represijama. Bit će vlasti zabrinute kad krene revolucija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.