Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u Tunisu

U eksploziji autobusa ubijeno najmanje 12 osoba

Tunis
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
24.11.2015.
u 21:00

Eksplozija se dogodila na aveniji Mohamed V, jednoj od glavnih prometnica u gradu Tunisu. U autobusu su se nalazili predsjednički čuvari

U Tunisu, glavnom gradu istoimene države eksplodirao je autobus u kojem su se nalazili predsjednički čuvari, izvijestila je državna televizija, prenosi BBC.

Prema izjavi tuniškog ministarstva unutarnjih poslova, ubijeno je najmanje 12 osoba. Predsjednički izvor rekao je da je eksplozija bila napad.

Eksplozija se dogodila na autobusnoj stanici na aveniji Mohamed V, jednoj od glavnih prometnica u gradu Tunisu. Prema reporterki BBC-ja, riječ je o autobusnoj stanici na kojoj predsjednička straža ostavlja i dolazi po svoje osoblje.

Zasad nije jasno radi li se o detonaciji bombe ili je eksploziv ispaljen na autobus, rekli su predsjednički i sigurnosni izvori za Reuters.

Tunis je u prošlosti bio meta terorističke organizacije Islamske države. U napadu njezinih pripadnika na odmaralište u Sousseu u lipnju je ubijeno 38 ljudi. 

>> Teroristički napad izveo tuniški student koji je oružje skrivao u suncobranu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije