Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u Sibinju

U drugom krugu pravaška borba za mjesto načelnika

izbori (1)
17.10.2011.
u 09:34

O novom sibinjskom načelniku birači će odlučivati u drugom krugu 30. listopada između Pavića i Zdjelarevića

U prvom krugu izbora za načelnika općine Sibinj niti jedan kandidat nije dobio potrebnu većinu glasova.

Od desetorice kandidata najviše glasova dobili su Josip Pavić iz HSP-a dr. Ante Starčević (41,3 posto) te Krunoslav Zdjelarević iz HSP-a (13,36). Treći je bio Petar Milić iz HDZ-a sa 12,6 posto glasova.

O novom sibinjskom načelniku birači će odlučivati u drugom krugu 30. listopada između Pavića i Zdjelarevića. Na izbore je u prvom krugu izašlo 2929 ili 45,3 posto od ukupnog broja upisanih birača.

Izvanredni izbori u općini Sibinj održani su zbog ostavke dosadašnjeg načelnika Ivice Batinića (HSS), koji je ostavku podnio sredinom kolovoza kad je bio u pritvoru zbog sumnji u malverzacije državnim zemljištem u poslovnoj zoni Slobodnica.

Komentara 1

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
16:06 18.10.2011.

Bravo Sibinj!To je glas za spas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije