Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČORKOVA UVALA
Povratak na članak

Rijetki znaju da Hrvatska ima pravu prašumu, no mi smo je posjetili: 'Tu nema ljudskih otisaka'

Tu u netaknutoj prašumi bukve i jele, daleko od ljudi, neometano žive medvjedi, vukovi, risovi, jeleni i brojne druge životinje

Komentari 6

BR
BratGandalfovogBrata
09:06 09.08.2021.

jel to čuvena quebrada la honda? hahaha, aja cirkus!

VL
Avatar kotacic99
kotacic99
23:23 08.08.2021.

Samo upisujte šumarski fakultet i trošite svoju energiju i vrijeme na ove glupe priče o prašumama u Hrvatskoj. Sigurno je da ćete postati kroničan socijalan slučaj pun spoznajama o ljepoti hrvatskih prašuma.

VL
KI
kati ivancan dosen
18:17 08.08.2021.

kojim pravom ja nesmijem tamo setati u ustavu to nestoji svaki komad ove nase zemlje je nas i nitko mi nece zabraniti kretanje po mojoj domovini bio sam tamo nekoliko puta i uzivao u divljini inace san sin Velebit gore i prije je Corkova uvala bila naseljena a sto je lugarnica ne ovori za goste i tamo zaposle dvi obitelji ne tamo zivi vuk ris medvid a di je covik u Irskoj ,Kanadi ,Njemackoj covik bez prirode nemore al ni priroda bez njega npr.gorski pasnjaci na Velebitu nema ispase i nestade endema jeben vas u strucnost kako ti smis setat

VL
DU
Deleted user
18:02 08.08.2021.

U Corkovoj prasumi puz sa kucicom puze po livadi i dotakne puza golaca i kaze fuj ti si nekako mekan!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.