Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četiri para posvojitelja
Povratak na članak

Malenica o uhićenim Hrvatima: Sutra bi trebalo biti ročište, a mi nastavljamo brigu za djecu

Ministar Ivan Malenica rekao je da za sada nema informaciju o bilo kakvoj prijavi iz Hrvatske te je ne može potvrditi. Ponovio je da u zambijskom zakonu imaju odredbu da se nakon povlačenja optužbe može ponovno podići optužba te da misli da se u ovom slučaju upravo to i dogodilo.

Komentari 7

Avatar Žac Dubrava
Žac Dubrava
17:32 08.02.2023.

Nastavi ti brigu za djecu kako priliči, tvoj resor godinama sudjeluje u međunarodnoj trgovini i krijumčarenju djecom. Slučajno, namjerno? Pregledaj koliko djece je imalo krivotvorene papire koje su hrvatski sudovi svih ovih godina vjerodostojno prihvaćali bez ikakve provjere, ima li mita i korupcije na sudu u Zlataru. Koliko od te djece s mutnim papirima koje su naši vrli sudovi tko zna zbog čega prihvaćali je oteto, traže li koga od djece roditelji po Kongu ili... To bi te trebalo brinuti, kao i kakva je to pravna država koja godinama dokumente izdaje na majke mi. Sram bilo državu koja sudjeluje u takvim gadostima. Banana

VL
Avatar mustafa2
mustafa2
17:54 08.02.2023.

ministar malenica, za hrvatsku je i zambijski zakon nedostizan.

VL
NI
Nipos66
19:09 08.02.2023.

Najveću brigu za djecu pokazali su ovi iz Zambije kad su ih odvojili od "roditelja". Čudno da ni od jednog "roditelja " nije se čula rečenica - .. ja ne idem nikud bez svog djeteta. Brzo su odjurili na aerodrom da bi se njihova ghuzica spasila, ali ima netko brži... Ministre pročešljaj malo po tim sudovima i uvjeri sebe i javnost da je bilo sve po propisu pa onda izražavaj zabrinutost za građane Hrvatske.

VL
SP
Stari panj
00:20 09.02.2023.

Posvojitelji su išli u Zambiju s humanom namjerom spašavanja djece od teškog siromaštva, vodeći računa kako o zakonima Zambije, tako i HR. @admine, je li sad dobar post? Hoćeš i njega brisati?

VL
ZE
Zeljo1
12:59 09.02.2023.

Ministre,brini se ti za svoju djecu,a ostavi afričku na miru.

VL
Avatar Pukovnik Simo
Pukovnik Simo
17:11 08.02.2023.

Ovako su i jednog našeg 1991. maltretisali u zatvoru u Remetincu ali smo uspešnom diplomatijom uspeli da ga izvučemo. Mogao je ovaj Maleničar da uči od nas...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.