Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSPLOZIJA U RESTORANU

U centru Beograda eksplodirala plinska boca, pet osoba ozlijeđeno: 'Nisu mogli hodati, mi smo ih nosili'

Šest osoba ozlijeđeno u eksploziji plinske boce u restoranu brze hrane u centru Beograda
Foto: Milos Tesic/ATAImages/PIXSELL
1/9
31.05.2021.
u 12:31

Prema izjavama svjedoka, ekspolozija se čula u cijelom centru grada. U susjednoj se ulici zbog praska razbilo staklo kafića

U centru Beograda dogodila se jutros oko 9 sati eksplozija u kojoj je ozlijeđeno pet osoba. Eksplodirala je plinska boca u restoranu brze hrane u ulici Čika Ljubina, a najteže su ozlijeđeni djelatnica restorana i jedan muškarac. 

- Nisu mogli hodati, mi smo ih nosili. Bilo je zastrašujuće! Žena je bila bez odjeće, izgorjela... Gotovo nije bila svjesna, nije mogla razgovarati s nama, samo je jecala. Na tijelu nisam vidio da ima opekline. Drugi muškarac imao je vrlo ozbiljne ozljede, opečene su mu ruke, izgubio je kosu, ali bio je svjesniji od žene, rekao je za Blic svjedok nesreće.

Prema izjavama svjedoka, eksplozija se čula u cijelom centru grada. U susjednoj se ulici zbog praska razbilo staklo kafića. 

Šest osoba ozlijeđeno u eksploziji plinske boce u restoranu brze hrane u centru Beograda
1/9

- Dotrčali su ljudi iz okolnih barova, prolaznici, a onda je policija sve ogradila, nisu znali hoće li opet eksplodirati. Jedna je žena izletjela, sjela u kafić na uglu, plakala, vrištala, zatim je došla hitna pomoć, kazala je svjedokinja. 

Ekipe Hitne pomoći, vatrogasci i policija odmah su izašli na teren i zbrinuli ozlijeđene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije