Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplave
Povratak na članak

U bujicama u Sibiru 19 ljudi poginulo, poplavljeno 10.000 domova

Zbog razornih kiša u istočnoj sibirskoj regiji posljednjih tjedana rijeke su se izlile iz korita te uzrokovale obilne poplave

Komentari 2

MP
miroslav.petkovic.7564
17:53 02.07.2019.

Strasno toje samo na jednom mjestu velike rjeke se izlile. Tamo danima kisa pada. I ovdje u Moskvi pada tri dana. Inace priroda buji i vegetacija. Na jednom mjestu kise a na drugom przi i sve gori.Kao kod nas doli cujem dvadeset dana temper 35 gradi ili vise strava. Priroda i vrjeme se izmjenilo. Ali ovdje Rusk predsjednik kaze svi domovi koji su poplavljeni do Kolovoza ili Rujna moraju bit napravljene nove stanovnicin. Posao i mehanizacija isti stopa. Vec su na terenu gradit ce se dalje od poplavljeni podrucja. Kaze Rus pred za dva do tri mjeseca tamo je zima i sve u roku mora bit gotovo.Tako se brine za svoj narod. Vidim novine nisu nigdje navele rjeci predsjednika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.