Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilni sukobi
Povratak na članak

U Bjelorusiji ugašen internet, Lukašenko poriče uplitanje vlasti i optužuje 'inozemne sile'

Mobilni internet isključen je otkad su se u nedjelju prosvjednici sukobili s policijom

Komentari 14

MA
marsovac
21:34 11.08.2020.

samo petkovicu vjerujemo,............

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
21:23 11.08.2020.

obzirom da u zadnje vrijeme je nekoliko puta stao Putleru na žulj ... dani su.mu odbrojani

VL
Avatar renac
renac
19:35 11.08.2020.

Kad si protiv masoncina,onda ti oni naprave problem,ali predsjednice u Krista se uzdaj i pobijedit ces tu zlu gamad i otjeraj ih iz svoje zemlje,ono sto mi nismo napravili zato sad imamo probleme kao sto su gospodarstvo ,pokvareni politicari,korumpirano pravosuđe i odvratne medije itd.

VL
Avatar Matija22
Matija22
21:38 11.08.2020.

šta sam vam ja rekao prije par godina, poslije ukrajne je na redu bjelorusija i ovaj diktator, sljedeći je na redu diktator putin kojeg će ruski narod izbacit s vlasti kad više ne bude imao šta jesti od sankcija

VL
MP
Miroslav.P
17:45 11.08.2020.

A tesko cese tamo desit MAJDAN kao u Ukraini nikakve sanse. Neznam opozicija bi vladala a osvojili tek 15% ah ta divna zemlja BJELORUSIJA sva u poljima sve buja cvjeta i raste . Cista renovirani gradovi kao Apoteka. Nesretna Ukraina samo propada nista od njih.Zao mi te ljepe slavenske zemlje sta napravise od nje.

VL
SU
Sunce3
18:10 11.08.2020.

Zapadni kolonijalisti će uništit I ovu najuredeniju, najcistijju, slavensku drzavu. I tako svje slavene kompletno probit. 🤔 Preko 20 Germanskih plemena se ujedinila. A mi slaveni se i dalje dijelimo. Dok nas potpuno ne istrjebe. Politika - Zavadi pa vladaj 😭

VL
PR
Prat
08:43 19.08.2020.

Ne nee..nije protok inforrmacija bitan..niti želja stanovnika Bjelorusije za boljim ili promjenom..nego strane sile,truli zapad,vatikan..čitajte regionske komentatore oni sve znaju. Usput.. Troja je bila u Srbiji a Jugoslavija je bila raj zemaljski

VL
MP
Miroslav.P
22:24 11.08.2020.

hahaha cekaj Matija dok trava naraste hahaha. Nema odtog nista. Tu Majdana nema hahaha. Tihonova rekla da demonstranti idu kuci. Ostalo ih jos par stotina.Evo i MARSOVCA sad kmecanje Rusi napravise cjepivo sta kazu domaci Amerikanci Evo vec trazi se milijardu cjepiva diljem svjeta nisu vam rekli. Sad kmecanje kazu pedeset god Rusi bjeze Amerin u medicini. Jaoj pukli ste ko tikva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.