Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJASPORA
Povratak na članak

U BiH je do 17:30 izlaznost bila veća nego ukupno prije četiri godine

DIP je objavio najnovije podatke o izlaznosti na parlamentarne izbore

Komentari 12

BR
Brandfackel2
18:11 05.07.2020.

Danas sam u Münchenu izgubio šest sati vremena da bih u pljesnivom podrumu konzulata uspio glasati, a živim pola sata vožnje od konzulata pa zamislite kako je onim Hrvatima u udaljenim gradovima! Doglava aždaja smišljeno i podmuklo onemugućuje dopisno i elektronsko glasovanje što nama Hrvatima u inozemstvu glasanje čini gotovo nemogućim, a milijuni nas koji živimo vani i koji samo preko bankovnih računa šaljemo 18 milijardi kuna u domovinu imamo triput manje zastunika nego nacionalne manjine koje su četverostruko manje brojne od nas. A kako Pupovac, Kajtazi i ostali "privređuju" i koliko vole domovinu, to je posebno poglavlje...

VL
TA
Tackrla
18:14 05.07.2020.

Dopalilo ljudima da ih izdaju lijevo i desno krilo partije. Vrijeme je za promjene

VL
SL
slucajnicitatelj
19:00 05.07.2020.

Da li će svima u redu biti dozvoljeno glasovanje i poslije 19.00 jel to bi se po Ustavu, zakonu i uputama trebalo smatrati kao da su ušli unutra.

VL
Avatar Joja
Joja
18:33 05.07.2020.

Puno toga se promjenilo u BiH, Muje i Momcile dobili pravo glasa. Dok Ivan gubi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.