Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐUNARODNA AKCIJA

U Australiji pao gnjusan pedofilski lanac: Neki od uhićenih radili u vrtiću i imali bestijalne sklonosti

Twitter
11.11.2020.
u 09:50

Osumnjičeni su u dobi između 20 i 48 godina, a među njima su nogometni trener, električar, kuhar, zaposlenik supermarketa i njegovatelj osoba s invaliditetom.

U Australiji je nakon istrage međunarodne mreže zlostavljača djece uhićeno 14 muškaraca, javlja BBC.  Australska policija tvrdi da je spasila 46-ero djece, a žrtve su navodno bile podvrgnute seksualnom zlostavljanju i drugim oblicima iskorištavanja. 

Istraga je također dovela do triju uhićenja u SAD-u i identificirala je osumnjičene u Europi, Aziji, Kanadi i Novom Zelandu, navode vlasti. 

Sve su žrtve bile u dobi između 16 mjeseci i 15 godina, priopćila je australska policija, a 16 žrtava pohađalo je jedan dječji vrtić.  Osumnjičeni su suočeni s ukupno 828 optužbi za iskorištavanje djece, ali i optužbama za bestijalnost – naime, neki od njih su seksualno zlostavljali četiri životinje. 

Vlasti su priopćile kako su članovi mreže snimali sadržaj i objavljivali ga na internetu. Jedan od osumnjičenika radio je u vrtiću te je tako imao pristup do 30-ero djece. 

Osumnjičeni su u dobi između 20 i 48 godina, a među njima su nogometni trener, električar, kuhar, zaposlenik supermarketa i njegovatelj osoba s invaliditetom. 

Komentara 5

PA
Palms
09:58 11.11.2020.

Pa onda vi dalje o teorijama zavjere..sve izlazi kad tad.

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
10:04 11.11.2020.

Sve simpatizeri "novog normalnog"... Histerija oko slavnog virusa im ide na ruku, Bidenova "pobjeda" na izborima im ide na ruku, izgleda da je mafijaski plan mnogo sveobuhvatniji nego se dosad cinilo. A i taj pojam "novo normalno" izgleda da ima mnogo sire znacenje...

MA
MareS11
09:54 11.11.2020.

Sad treba jos pasti hollywood i njihovi bolesni predatori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije