Naslovnica Vijesti Hrvatska

U 12 sati potpuna blokada D2 i D5 prema Osijeku i Mađarskoj

- Vladi šaljemo jasnu poruku da od svojih zahtjeva ne mislimo odustati, kaže Zvonko Pipić
11. ožujka 2011. u 10:36 2 komentara 2 prikaza
seljaci
Foto: Dragutin Šantoši

VIROVITICA -  Nismo očekivali da ćemo morati blokirati državne ceste, ali je očito da nas u Vladi, za sada, nitko ne doživljava ozbiljno. U 10 sati sam posjetio PU virovitičko-podravsku gdje sam zamjenika načelnika Marija Župana izvijestio da ćemo od 12 do 14 sati blokirati državne ceste D5 u Lukaču, prema Mađarskoj, i državnu cestu D2 u Cabuni, na relaciji Virovitica – Slatina. Time ćemo poslati jasnu poruku nadležnim institucijama u državi da ozbiljno držimo do seljačkih zahtjeva od kojih ne mislimo odustati tako lako. Za vozila hitnih službi osigurat ćemo prolazak, potvrdio je danas prijepodne Zvonko Pipić, predsjednik Udruge seljaka Virovitičko-podravske županije.

U PU virovitičko-podravskoj potvrdili su da će za sva vozila u tranzitu, u vrijeme potpune blokade državnih cesta na području županije, osigurati alternativne prometnice.

Wienerberger
NOVA GENERACIJA GRADNJE
Od 2021. godine svi novoizgrađeni objekti morat će zadovoljavati standarde gotovo nula energetske učinkovitosti
  • 52x700:

    KAD ĆE NAŠ SELJAK IZAČI NA BURZU? da vidimo kako će tržište ocijeniti taj njihov \"rad\". jer jedino seljak hvali svoj proizvod i nitko drugi, što me podsječa na onu da svaki cigi svoga konja hvali

  • santos008:

    \'\'Ekavci\'\' \'\'zapalili\'\'Hrvatsku i sad zadovoljno trljaju ruke,a ovi nasi \'\'hlebinci\'\' prihvatili njihovu \'\'istinu\'\',ali je cudo jedno da nema protuprosvjeda od borackih organizacija ili nisu bili u borbenim postrojbama pa ih strah da ce ih neki prepoznati ,te mogu ostati bez ... prikaži još! onog sto nisu ni zasluzili,drugog razloga njihovoj sutnji nema ,Stankovic i Maja imaju pravo rusiti ono sto su oni stvarali a oni nemaju pravo to sto su stvorili braniti.Koga ae bojite ako se nekog bojite,kako ste onda oslobodili Hrvatsku ili je sve bilo dogovor Tudjman -Milosevic .Treceg nema.