Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Tvrtka na njezinoj adresi, vlasnica njezina majka: 'Firma nema veze sa mnom!'

U ovom trenutku tvrtka nema niti jednog zaposlenog.
16. kolovoza 2019. u 17:10 11 komentara 1224 prikaza
Milanka Opačić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Sjedište tvrtke Milanema nalazi se na adresi saborske zastupnike Milanke Opačić. Direktor navedene tvrtke bio je do lipnja Nemanja Gospavić, partner Milanke Opačić, dok je od lipnja na čelu tvrtke majka Milanke Opačić Mirjana koja je registrirana i kao osnivačica i vlasnica, piše tportal. 

Milanka Opačić, Siniša Varga PROMIJENILI MIŠLJENJE U Bandićevu stranku ušli i Varga i Opačić

Tvrtka je osnovana u travnju kao jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću. Na Sudskom registru navodi se kako je tvrtka registrirana za obavljanje više djelatnosti: profesionalno usmjeravanje, obrazovanje radi povećanja zapošljivosti radne snage, djelatnosti istraživanja tržišta i ispitivanja javnog mnijenja, djelatnosti savjetovanja u vezi s upravljanjem i djelatnosti ustupanja radnika korisnicima za privremeno obavljanje poslova.

Milanka Opačić | Autor : Patrik Macek/PIXSELL Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U ovom trenutku tvrtka nema niti jednog zaposlenog. 

Bivša ministrica izjavila je za tportal kako ona nema nikakve veze s tvrtkom iako se sjedište tvrtke nalazi na njezinoj adresi, vlasnica njezina majka, a bivši direktor Milanema je njezin partner.

Plenković: Treba paziti koga stavljamo na listu

'Milanema je agencija registrirana za posredovanje pri zapošljavanju. Osnivačica tvrtke je moja majka, a gospodin Gospavić je bio privremeni direktor agencije, ali je nakon isteka dogovorenog roka izbrisan iz sudskog registra. Navedena tvrtka nema nikakve veze sa mnom', izjavila je Opačić.

ANALIZA
Može li se scenarij SDP-a i Možemo! ponoviti na desnici? Evo što kažu analitičari
HUO
SAMO NA VEČERNJI TV-U OD 13 SATI
Doznajte kako se možete osigurati i financijski zaštititi od privatnih i poslovnih rizika
  • modovisisajteMaraschino:

    malo provjerite na koliko je javnih natječaja sudjelovala ta firma... izvlačenje novca preko fiktivnih tvrtki... kako su rekli u SDP, to je radila zločinačka organizacija HDZ, a ne pošteni SDP....

  • cvikcange:

    Nisam do sad znao da ova uopće i ima majku, samo se otac spominjao. A i partner je iz jednake manjinske nakupine uppps oprostite skupine.

  • Deleted user:

    Kad je Opačićka žarila i palila Hrvatskom u u7 slučajnoj vladi slučajnog premijera, kad je zrakoplovom Vlade letjela u Dubrovnik na frizuru,l kada je svojim "zakonima" nanosila ogromnu štetu Republici Hrvtskoj onda vam ona nije niti najmanje bila "medijski zanimljiva". ... prikaži još! Danas, kad je "kod Bandića" mora se "izvjestiti javnost" i to na granama novinarstva kojeg stvarno nije vrijedno komentirati. Opačićka je meni svejednija od potrošene pelene - da netko ne bi možđda mislio kako sam njezin "fan". Majka ima na adresi svog dijeteta prijavljenu firmu - a kćerka s tim nema ništa!! Bem ti miša - pa to je na granici zločina!! Ali, ne svugdje. Moj sin ima prijavljenu firmu u Njemačkoj, u mojoj kući. Ja s tim nemam ništa. I zamislite - ni jedne jedine novine u Njemačkoj o tome već deset godina nisu "izvijestile javnost"!