Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILANKA OPAČIĆ

Tvrtka na njezinoj adresi, vlasnica njezina majka: 'Firma nema veze sa mnom!'

Milanka Opačić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
16.08.2019.
u 17:10

U ovom trenutku tvrtka nema niti jednog zaposlenog.

Sjedište tvrtke Milanema nalazi se na adresi saborske zastupnike Milanke Opačić. Direktor navedene tvrtke bio je do lipnja Nemanja Gospavić, partner Milanke Opačić, dok je od lipnja na čelu tvrtke majka Milanke Opačić Mirjana koja je registrirana i kao osnivačica i vlasnica, piše tportal. 

Tvrtka je osnovana u travnju kao jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću. Na Sudskom registru navodi se kako je tvrtka registrirana za obavljanje više djelatnosti: profesionalno usmjeravanje, obrazovanje radi povećanja zapošljivosti radne snage, djelatnosti istraživanja tržišta i ispitivanja javnog mnijenja, djelatnosti savjetovanja u vezi s upravljanjem i djelatnosti ustupanja radnika korisnicima za privremeno obavljanje poslova.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U ovom trenutku tvrtka nema niti jednog zaposlenog. 

Bivša ministrica izjavila je za tportal kako ona nema nikakve veze s tvrtkom iako se sjedište tvrtke nalazi na njezinoj adresi, vlasnica njezina majka, a bivši direktor Milanema je njezin partner.

'Milanema je agencija registrirana za posredovanje pri zapošljavanju. Osnivačica tvrtke je moja majka, a gospodin Gospavić je bio privremeni direktor agencije, ali je nakon isteka dogovorenog roka izbrisan iz sudskog registra. Navedena tvrtka nema nikakve veze sa mnom', izjavila je Opačić.

Ključne riječi

Komentara 11

MO
modovisisajteMaraschino
17:31 16.08.2019.

malo provjerite na koliko je javnih natječaja sudjelovala ta firma... izvlačenje novca preko fiktivnih tvrtki... kako su rekli u SDP, to je radila zločinačka organizacija HDZ, a ne pošteni SDP....

CV
cvikcange
17:54 16.08.2019.

Nisam do sad znao da ova uopće i ima majku, samo se otac spominjao. A i partner je iz jednake manjinske nakupine uppps oprostite skupine.

DU
Deleted user
20:27 16.08.2019.

Kad je Opačićka žarila i palila Hrvatskom u u7 slučajnoj vladi slučajnog premijera, kad je zrakoplovom Vlade letjela u Dubrovnik na frizuru,l kada je svojim "zakonima" nanosila ogromnu štetu Republici Hrvtskoj onda vam ona nije niti najmanje bila "medijski zanimljiva". Danas, kad je "kod Bandića" mora se "izvjestiti javnost" i to na granama novinarstva kojeg stvarno nije vrijedno komentirati. Opačićka je meni svejednija od potrošene pelene - da netko ne bi možđda mislio kako sam njezin "fan". Majka ima na adresi svog dijeteta prijavljenu firmu - a kćerka s tim nema ništa!! Bem ti miša - pa to je na granici zločina!! Ali, ne svugdje. Moj sin ima prijavljenu firmu u Njemačkoj, u mojoj kući. Ja s tim nemam ništa. I zamislite - ni jedne jedine novine u Njemačkoj o tome već deset godina nisu "izvijestile javnost"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije