Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentar mate granić
Povratak na članak

Tvrdnja o udruženom zločinačkom pothvatu negiranje je istine

Kao akter u procesu donošenja svih bitnih odluka oko Oluje tvrdim da nikakva udruženog zločinačkog pothvata nije bilo

Komentari 46

Avatar Idler 3
Idler 3
15:12 16.04.2011.

Kak ne kužite, pa nije Tuđman smjel znat ni za kakvu operaciju, nit Šušak također, a kamo li nekakvi generali....to su se prema \"haškoj istini\" trebali dva narednika dogovit na bojišnici i riješit stvar. Eto, to vam je \"čarobna haška formula\" iz presude !!!

VL
AA
aabbcc
15:13 16.04.2011.

. Ovako danas zbori jedan politicar koji je puno doprinio da i sam uvali Gotovinu u djubreluk !

VL
OB
-obrisani-
15:19 16.04.2011.

Mate,....mozda je to cijena koketiranja sa fasizmom? Osim toga, ako je sve cisto i jasno kako kazes i ako si ti svjedok svega zasto nisi pomogao generalima nego se sad kao pi\'\'zda javljas poslije bitke?

VL
LU
luka
15:25 16.04.2011.

Svi ste vi izdajnici! Pre svega ste izdali tu Jugoslaviju i taj narod u koji ste se klanjali dok vam je tito lupao cvorke! A cim je on otegao papke, poklali ste se i pravili svoje male \"kraljevine\" i sad je na nama da se vadimo iz govana i pokazujemo prstima jedni na druge, ko je kriv! Da ste bili normalni ljudi vi bi se dogovorili o tranziciji i promeni ekonomsko politickog sistema te zemlje i sada bi smo nili nas oko 30 miliona i zdrava drzava! A vi ste nas sve zajebali sa vasim prokletim frustracijama i primitivizmom i sad smo svi banana drzavice u kojima narod, bez pravog ponosa i casti i posla,vristi od muke zato sto su mu njegovi bolesnici zaglavili u coskari! Njima Seselj i ostala govna a nama ovi nasi avanturisticki izrodi. Den Hag nam je dobar kad optuze srbijanca, a kad optuze Hrvata onda je nacionalna tuga! Sramota!?

VL
LO
lojtra
15:27 16.04.2011.

Ako je itko ikad uspio učinkovito spriječiti da srpske laži izađu iz srbije to je bio Mate Granić i nikad nitko ni prije ni poslije. Zato srdačni pozdrav gospodinu. Vrijednom i predanom radniku za hrvatske interese bilo gdje u svijetu. Sasvim suprotno ovom što danas imamo.

VL
TH
thekurcula
15:27 16.04.2011.

Vi se ne možete boriti protiv te debilne tužbe o udruženom zločinačkom poduhvatu kad se on odnosi na Hrvate a podržavati ga kad se odnosi na Srbe. Vi niste ustali protiv te gluposti kad je Haški tribunal u istu zločinačku grupu, na srpskoj strani, strpao ljude koji se međusobno nisu mogli podneti, i radili su jedan drugom o glavi, e sad kusajte vlasitu čorbu.

VL
TH
thekurcula
15:29 16.04.2011.

Celo srpsko političko i vojno rukovodstvo optuženo u hagu za \"udruženi zločinački poduhvat\". Tad ste tapšali takvoj optužnici i niste mislili da svako treba da odgovora za vlastite zločine a ne za takve pravničke neboluze, e sad imate i vi to isto, pa šta se bunite? Što bi Srbi rekli, zaigrali udruženi zločinački poduhvati i na vašim vratima, a sami ste krivi za to.

VL
OB
-obrisani-
15:37 16.04.2011.

Mate,....otrovali ste narod, zadojili ga mrznjom, opljackali i unistili. Ocito je jedno, a to je da nije samo Oluja zlocinacki poduhvat, nego ste vi svi skupina zlocinaca koja je unistila Hrvatsku.

VL
OB
-obrisani-
15:41 16.04.2011.

\"Nikad nitko iz državnog vrha, a posebno predsjednik Franjo Tuđman nije naredio zločine nad civilima, protjerivanje Srba ili sprečavanje njihova povratka. O svemu tome svjedočio sam na Haaškom tribunalu\" ----------------------------- zasto tako bezocno lažes Granicu ? gledao sam te kada si svjedocio i nisi osporavao sprecavanje povratka Srba administrativnim mjerama, uskracivanje prava na raspolaganje privatnom imovinom i useljavanje nesrba u njihove kuce, vec si tvrdio da je to bilo nužno. steta je jedino da se i ti i J.Radic niste nasli na optuzenickoj klupi u Haagu umjesto generala..

VL
OB
-obrisani-
15:44 16.04.2011.

Gotovina, između ostalih, guli i za ovoga.....

VL
OB
-obrisani-
15:48 16.04.2011.

16.04.2011. u 15:44h splićanin_No1 je napisao/la: Gotovina, između ostalih, guli i za ovoga..... ------------------------------------- 100% si u pravu.....to je ubjedljivo najpodmukliji i najljigaviji od svih kandidata za Haag.

VL
PO
Ponosnamojaje
15:50 16.04.2011.

franju bijo si veliki covijek i predsijednik i ntakav ces uvijek i ostati. A ova cetnicka bagra neka pati kolko god hoce, jer mi imamo Hrvatsku!!! Imamo Hrvatsku, nasa je i ostat ce nasa i nicija druga!!!

VL
PO
poirot
15:56 16.04.2011.

Hoćeš reći da su brijunski transkripti falsifikat? A možda je i video snimak isto falsifikat. Kako da ne, sve je moguće. Moguće je da ćete procesuirati ubice stotine sisačkih Srba. Dve decenije su skoro prošle, svi dokazi postoje a ni prstom niste mrdnuli. Ko još vama veruje?

VL
GR
Gradinar
16:03 16.04.2011.

poirot, ne brini- sami se \"verujemo\". A vjeruj mi, ovo vam je pirova pobjeda, više ćete vi štete od ovoga imati nego Hrvatska. Ova presuda je opet ujedinila ovu zemlju, skinute su maske, neće lako biti Srbin u Hrvatskoj. Pri Srbin ne mislim na tisuće normalnih ljudi, hrvatskih patriota, koji su od prvoga dana demokracije prihvatili ovu zemlju kao svoju i tako se ponašaju uz svo poštovanje svojih sugrađana. Srbi su meni pojam podmukle i kukavičke tendencije, stalnih apetita za tuđim i bijednici koji su sve vojne i povjesne poraze bizantskim pristup uspjevali pretvori u svoje zasluge. E, ovaj ste put, kao i 1991. godine zagrizli jeben orah.

VL
MA
malena27
16:05 16.04.2011.

Prvi hrvatski predsjednik je svojim izjavama prije smrti, u kojima je otvoreno prozvao svjetsku masoneriju, nazvavši ih \"vragovima u bojama\", zaradio diplomatski bojkot svoje sahrane na Mirogoju. Time je još jednom dokazana teza, kako svjetske političke tokove već desetljećima u potpunosti kontrolira anglo-saksonska masonska koalicija.

VL
OB
-obrisani-
16:09 16.04.2011.

16.04.2011. u 15:56h poirot je napisao/la: Hoćeš reći da su brijunski transkripti falsifikat? A možda je i video snimak isto falsifikat. Kako da ne, sve je moguće. Moguće je da ćete procesuirati ubice stotine sisačkih Srba. ------------------------------------- preciznije receno visee od 611 gradjana srpske nacionalnosti u Sisku i okolici po pisanju Nacionala od 22. ozujka 2011....Bajic radi na tome. :))

VL
OB
-obrisani-
16:10 16.04.2011.

+ - 16.04.2011. u 16:05h cyklon je napisao/la: Prvi hrvatski predsjednik je svojim izjavama prije smrti, u kojima je otvoreno prozvao svjetsku masoneriju, nazvavši ih \"vragovima u bojama\", zaradio diplomatski bojkot svoje sahrane na Mirogoju. Time je još jednom dokazana teza, kako svjetske političke tokove već desetljećima u potpunosti kontrolira anglo-saksonska masonska koalicija. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Franjo Tudjman je u Hrvatsku uveo liberalni fasizam koji je opljackao i unistio Hrvatsku i to je razlog da mi vise nemamo nikakvih alijansi, saveznika, prijatelja, diplomacije, politike ili bilo cega. Izolirani smo kao Sjeverna Koreja.

VL
PO
poirot
16:13 16.04.2011.

Zveč Nije ovo ni pirova ni srpska pobeda već stavljanje stvari na svoje mesto. Hrvatska država je izvršila etničko čišćenje sa mnogo kriminala i likvidacija prema srpskom stanovništvu i to je to. Interesantno je da se kao pravi bolesni kriminalcii ponašate. Sudu ne upućujete pretnje već srpskim žrtvama da ćete im se dodatno svetiti. Posledice su zaista velike po hrvatsku državu i narod, i Srbija se suočila sa sličnim posledicama ali Srbi nikad nisu kao Hrvati fanatizovano tvrdili da su bezgrešni a svi drugi zločinci. Zato je vaš šok utoliko veći.

VL
EH
Ecce homo
16:20 16.04.2011.

poirot, Sve je krenulo od SANU i Genralštaba JA. Ako se trrba procesuirati po ZAPOVJEDNOJ ODGOVORNOSTI, onda čitavu Srpsku Akademiju Nauka i Umetnosti treba osuditi. Jer, oni su idejni začetnici agresije, kako na Hrvatsku, tako na BiH, Sloveniju i (spriječenu) na Makedoniju.

VL
OB
-obrisani-
15:07 16.04.2011.

eo jos jednog iz zlocinacke organizacije!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.