Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Europskog vijeća

Tusk: EU će početkom ožujka održati poseban sastanak s turskim čelnicima o migrantskoj krizi

Donald Tusk
Foto: Reuters/PIXSELL
19.02.2016.
u 08:09

Turski premijer Ahmet Davutoglu otkazao je za jučer planirano putovanje u Bruxellesu zbog bombaškog napada u Ankari dan ranije.

 Europska unija će početkom ožujka održati poseban sastanak s turskim čelnicima o migrantskoj krizi, rekao je novinarima danas predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk tijekom summita EU-a u Bruxellesu.

Dužnosnik EU rekao je da je sastanak zapisan za 5. ožujka.

Turski premijer Ahmet Davutoglu otkazao je za jučer planirano putovanje u Bruxellesu zbog bombaškog napada u Ankari dan ranije.

>> Nikolić: Bojim se nemira ako se zatvore granice. Orešković: Nitko neće zatvoriti granice, ali bi mogli malo stegnuti

Komentara 3

DO
dobarsavjet
08:49 20.02.2016.

Kada uđe Turska u EU onda može i Sirija i tako dalje, to će biti lakrdija od EU.

DO
dobarsavjet
10:41 20.02.2016.

Kada bi ušla Turska i Sirija u EU onda nebi imali problema sa migrantima, izgleda da Merkelica nije razmotrila i ovu opciju.

Avatar Ohjooj
Ohjooj
19:52 21.02.2016.

konačno će se ostvariti san Sulejmana veličanstvenog i njegovih prethodnika i nasljednika - islamizirana Europa. Turska podmuklo šalje horde svojih i još pri tome uzima novac EU - smiju se Europi u brk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije