Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Heiko Maas
Povratak na članak

'Turska 'invazija' nije u skladu s međunarodnim pravom'

Također je upozorio Ankaru na mogućnost gubitka europskog financiranja po dogovoru o zadržavanju sirijskih izbjeglica u Turskoj.

Komentari 7

CO
Constantine
00:36 21.10.2019.

Njemci samo pricaju,placaju i majstori vjecite diskusije i zato imaju preko 1 mil.ILEGALNIH Invazora na grbaci njemackog naroda i svaki dan dolaze 5000 tisuca novi bradatih atomskih fizicara i doktora...svaki dan 5000 tisuca. Tu ne znas vise tko pije i tko placa a tko je ko? to nezna ni nas dragi Bog u nebesima.Tu nekakva prazna upozorenja bez ikakve koristi i on misli da se tako turcin moze zaustavit?Pa koji je to naivitet ministra?Merkel na televiziji kaze:nema vise oruzija Turskoj i istog dan kontrolna komisija u Bundestagu opovrgava tu izjavu smatrajuci laznom i poluistinitom.Njemacka i sve NATO zemlje salju oruzije Turskoj i to po postojecim ugovorima! Nas ceka najveca KUGA u povijesti covjecanstva a to je dvonozna invazija INVAZORA.Tu ne pomaze nikakva molitva kriscana jer smo totalno inferiorni.Oruzije u ruke i cuvajmo odlucno sudbinu nase domovine i zivote nase djece.Amen

VL
XA
xaron
01:19 21.10.2019.

Ma platičete vi sve do zadnjeg centa, nikakvo medjunarodno pravo nije ravno milonima siromašnih , mladih neradnika koji me znaju jezik , nepismeni ...

VL
Avatar nekakav
nekakav
06:54 21.10.2019.

a koja je invazija po međunarodnom pravu? ona na irak? afganistan? siriju? srbiju? grenadu? kubu? baš me zanima.... a, nijemče, jel tvoja invazija 39-e bila po međunarodnom pravu?

VL
DU
Deleted user
08:37 21.10.2019.

Kosovski Siptari nisu teroristi. Oni tamo žive stoljećima. A ovi dolaze da rade nerede.

VL
DU
Deleted user
08:40 21.10.2019.

Kojeg lumena. Prvo njemu uđe u .uzicu nego u glavu. Idi radi reda doma, pa onda pametuj. Kako ga nitko nije pitao, koja je to invazija u skladu sa bilo kojim pravom?

VL
Avatar raco
raco
10:25 21.10.2019.

samo me zanima invazija na libiju po kojem je to pravu izvedeno?

VL
DR
DrJok
08:47 21.10.2019.

do sada su se samo male zemlje pozivale na medjunarodno pravo pred najezdom divljaka sa zapada. lepo je videti da se stvari okrecu. a jos lepse to sto amere sramota pa zaduzili nemce da zakukaju umesto njih. sad se ceka lelek i iz engleske kao registrovali hemijsko oruzje. a u stvari radi se o tome da uskoro nece vise moci besplatno da vade naftu iz sirije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.