Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO

Turista koji je došao gledati pomrčinu napao polarni medvjed

Jakub Moravec
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
20.03.2015.
u 11:57

Moravec se u četvrtak probudio i shvatio da mu se u šatoru nalazi medvjed

Jakuba Moraveca gotovo je stajala glave odluka da ode promatrati potpunu pomrčinu Sunca na arktički otok kod obale Norveške. Naime, ovog 37-godišnjaka iz Praga napao je polarni medvjed, no prošao je samo s lakšim ozljedama ruke, prsiju i lica, prenosi Reuters.

Moravec se probudio i shvatio da mu se u šatoru nalazi medvjed, koji je prošao kroz ogradu koju su oko kampa postavili turisti. Čeha je spasio jedan od turista koji je medvjeda ranio upucavši ga. Životinju su poslije dokrajčili spasitelji.

Moravec je za javnu televiziju NRK iz bolničkog kreveta rekao da se osjeća dobro. Objasnio je da je strah osjetio tek nakon što se sve dogodilo, a u vrijeme borbe razmišljao je jedino kako da spasi svoju glavu.

>> Upoznajte Artura - najdepresivnijeg polarnog medvjeda na svijetu

Komentara 6

RA
raikonen
12:44 20.03.2015.

koliko slanine,pomisli medo i bane u šator

AN
Anamarija10
13:28 20.03.2015.

Jadni medvjed nisu ga smjeli upucati on je na svojem teritoriju a ne ovaj bedak

OK
okus
12:10 20.03.2015.

O Boze, kaj nije znal da tam medeki setaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije