Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN NASILNIK

Tukao 6-godišnjeg sina, mahao preklopnim nožem i pijan vrijeđao suprugu

nasilje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija
15.07.2020.
u 07:46

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor

Zbog nasilja u obitelji i povrede djetetovih prava prvo je ispitan, a zatim i pritvoren 37-godišnjak. Njega se sumnjiči da je 10. srpnja oko 21 sat, dok je u stanu bio sam sa svojom djecom u dobi od 9 i 6 godina, bio fizički nasilan prema 6-godišnjem sinu.

Kada su u stan došli njegova supruga i policija, 37-godišnjak se razljutio zbog dolaska policajaca, pa je izvadio preklopni nož kojim je počeo mahati. Policajci su ga svladali i priveli, a sumnjiči ga se da je mjesecima ranije, učestalo pijan pred djecom vrijeđao suprugu te bacao stvari po stanu.

Sudac istrage Županijskog suda u Rijeci odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije