Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozadina odluke
Povratak na članak

Trump želio napakostiti Kini, a samo će povećati njezin utjecaj u WHO-u

Trumpovu odluku kritizirao je njemački ministar zdravstva Jens Spahn, poručujući da je to velik udarac zdravstvu u svijetu

Komentari 9

DU
Deleted user
01:25 31.05.2020.

Ajmo sad ozbiljno... USA uplaćuje najviše, a to bi bilo oko 50% svih sredstava koje WHO dobiva. U pandemiji ovog virusa WHO je stidljivo upozoravala, a ni do danas-dan nema odgovor na pitanje odkud virus, kako se širi i kako se liječi. Politička uvijenost i korektnost prema Kini nije uloga WHOa. Ako mislite da je onda joj plaćajte da takva bude. Stvar je jasna, Trump je cesto u krivu, ovaj puta je u pravu.

VL
XA
xaron
06:28 31.05.2020.

U ovom slučaju,Trump je 100% u pravu.

VL
ZA
Zapadnjak
08:05 31.05.2020.

Fascinantno je kako svi obozavaju medunarodne organizacije, a nutko ih ne bi financirao nego sve traze od SAD-a, tako je s UNESCOm bilo, sad s WHO, na slicnom tragu je i nato premda tu stvari ipak malo drugacije funkcioniraju...

VL
Avatar mason
mason
06:28 31.05.2020.

Mislin da je Trump u pravu, ioako nisan glasa za njega i necu opet ove 2020.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.