Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CINKAROŠ I LAŽAC
Povratak na članak

Trump odgovorio na Comeyevu knjigu: On je "lažljiva propalica"

Trump je otpustio Comeya u svibnju 2017.,  što je vodilo otvaranju posebne istrage ministarstva pravosuđa o navodnom miješanju Rusije u predsjedničke izbore u SAD-u 2016.

Komentari 9

Avatar Zagor 74
Zagor 74
17:31 13.04.2018.

Cijeli svijet je lažljiv i kriv, samo je naš veliki Trump vjerodostojan! Jer raketa mu je pametna, gumb velik, bomba prava, i zato ga svi pravi Hrvati obožavaju! E, i vara ženu, višekratno, pa mu ne pada na pamet nešto kao IK! Tato je svaki domoljub na njegovoj strani!

VL
ZA
Zagy154
16:19 13.04.2018.

ima li ikoja slika na kojoj Trump izgleda normalan

VL
Avatar Foton
Foton
21:55 13.04.2018.

Trump ima rijecnik 7 godisnjeg razrednog siledzije. A i mozak mu je tu negdje.

VL
DU
Deleted user
02:32 15.04.2018.

ma daj pustite tu sapunicu dajte nam recite rezultat istrage o novichoku iz ovlastenog svicarskog laboratorija, o sta kazes , nesmijes, pa dobro onda dajte makar malo o stormy jer nisam je vidio of pocetka ovog napada

VL
MX
Mister X
20:24 13.04.2018.

Trump je otpustio Comeya u svibnju 2017., što je vodilo otvaranju posebne istrage ministarstva pravosuđa o navodnom miješanju Rusije u predsjedničke izbore u SAD-u 2016. .. Da je pravi našao bi par mupškaraca da ga isprepadaju . Skoro 2 godinene drži predsjednika Amerike za međunožje i stšče sad više sad manje i pravi mu sranje..A niko do dokaza ; jedino ako ne profunkcioniraju balkanski . Da da da ja sam krao keao i sve Snaderu dao .. eto to je dokaz i odmah 10 godina jer drugih nema ali svjedoci pravi imama 5 miliona Eura sudac hočeš malo sutra tu lovu da mi vjeruješ ? Ili mi je to nagrada za " iskrenost " i da se ne predomislim u iskazima istine ? Eto kako se postaje krivcem ..

VL
DU
Deleted user
17:26 13.04.2018.

ahahaaaa, I ovo je rvacki gazda, ne smiju ni u WC otici bez njegovog odobrenja.

VL
MX
Mister X
20:16 13.04.2018.

CINKAROŠ & LAŽAC" i da bi "trebao pred sudom" odgovarati za odavanje tajni. Jednom je i Trmparator u pravu .... Uh to je gadno i neshvatljivo tamo kad je jednom amerićki predsjednik i iskren i govori istinu o ljudima koji koji ga okružuju i koji su sami vrh vlasti i mentaliteta u americi .. Sramotno preko godinu dana istražuju istražuju istražuju i neznaju neznaju; dali je ili nije i ne zanju sramote se kao mala dijeca. Pametni bi i da im se to dogodilo da im Putin od pametnih kandidata amera izabere "najpametnijega" . bolje da čute da svjet to ne zna i da im se nesmiju i ne sažaljivaju ih američki prijatelji !!!! .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.