Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE

Trump izbacio desničara Bannona iz Vijeća za nacionalnu sigurnost

bannon
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.04.2017.
u 17:59

Prema pisanju Bloomberga, degradiran je i Tom Bossert, savjetnik iz Domovinske sigurnosti.

Američki predsjednik Donald Trump napravio je reorganizaciju svog Vijeća za nacionalnu sigurnost te je iz njega izbacio Stephena Bannona.

Bannon, bivši izvršni direktor Breitbart Newsa, postao je ravnatelj odbora Vijeća za nacionalnu sigurnost na početku mandata Donalda Trumpa, a taj je potez privukao kritike nekih članova Kongresa ali i vanjskopolitičkih dužnosnika.

Prema pisanju Bloomberga, degradiran je i Tom Bossert, savjetnik iz Domovinske sigurnosti.

>> Ovako je govorio sada glavni Trumpov strateg: 'Ulazimo u rat s Kinom, nema nikakve sumnje'

>> Stoji iza Trumpovih odluka: Ovo je čovjek zbog kojeg su zabrinuti mnogi kritičari

Komentara 7

Avatar tomislav21
tomislav21
02:50 06.04.2017.

Jedan po jedan, oni dobri padaju kao domino-a, vjerovatno Trump se nagodio Oni će mu dopustiti da ostane na mjestu predsjednika, čak i da ima neke ovlasti, ali oni će imati zadnju riječ, kao i uvijek. Ne ukidanje Obamacare, nemama zida, bez tarriffs, nema promjena u muslimanskoj imigraciji, nema zatvora za zločinacki sindikat Clinton, ne javno objavljivanje Obamine istinske nacionalnosti, nema de-eskalaciju na Bliskom istoku,,itd...

PL
@ploto@
18:10 05.04.2017.

Ne možeš biti desničar ako nisi pripadnik izabrane sekte.Tada nije niti važno što si.Glavno da si naš i da radiš za nas.

MA
makito
18:29 05.04.2017.

jedan od njih dvoje je mnogo pokvaren

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije