Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILI IZA REŠETAKA

Trojica se sumnjiče za seksualno zlostavljanje djeteta, a dvojica za podvođenje djeteta

Šibenik: Policija zaustavljala vozačice i dijelila im ruže povodom Dana žena
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
15.09.2021.
u 08:33

Nakon što su ispitani na tužiteljstvu, 23-godišnjacima su određene mjere opreza te im je zabranjeno približavanje i kontaktiranje sa žrtvom.

Trojica muškaraca u dobi od 33, 37 i 33 godine te jedan 33-godišnjak koji je trenutačno nedostupan, sumnjiče se za teško djelo protiv spolne slobode djeteta, a dvojica 23-godišnjaka sumnjiče se i za podvođenje djeteta, dok je 37-godišnjak osumnjičen i zbog nedopuštenog držanja oružja.

Zbog svega toga ispitani su na ŽDO Šibenik. Kao što je uobičajeno u ovakvim situacijama, zbog zaštite žrtve nisu priopćeni nikakvi detalji poput vremena ili mjesta gdje se to događalo ni koliko je godina žrtvi. Nakon što su ispitani na tužiteljstvu, 23-godišnjacima su određene mjere opreza te im je zabranjeno približavanje i kontaktiranje sa žrtvom.

Tužiteljstvo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku predložilo određivanje istražnog zatvora protiv trojice 33-godišnjaka i 37-godišnjaku zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka (žrtvu), što je sudac istrage prihvatio i okrivljenicima odredio istražni zatvor

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
08:50 15.09.2021.

K vragu u šibeniku nema roma ni migranata!..ono kad nemaš sreće,pa nemaš...jednostavno onih par desetaka komentatora bolesnih na druge i drugačije moraju trpjeti i čekati,samo dokle više??..ovo je neizdrživo: shanja rade samo naši,,,užas!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije