Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trg Republike Hrvatske

I Google se odrekao Tita, jeste li ga potražili na Google mapsu?

Foto: Screenshot
12.08.2017.
u 15:30

Google maps ažurirao je kartu Zagreba pa je umjesto dosadašnjeg Trga maršala Tita upisan novi naziv - Trg Republike Hrvatske.

Nakon što je Gradska skupština Gradska Zagreba donijela odluku o promjeni imena Trga maršala Tita, to je učinio i Google.

Google maps ažurirao je kartu Zagreba pa je umjesto dosadašnjeg Trga maršala Tita upisan novi naziv - Trg Republike Hrvatske.

Podsjećamo, naziv Trg Republike Hrvatske predložio je gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za novinare, nakon sage koja je trajala od pretkampanje za lokalne izbore i uvjeta Zlatka Hasanbegovića i Brune Esih o "skidanju" Tita s trga...

Komentara 37

DR
drugPlenky
15:58 12.08.2017.

Crko maršal, napokon i u Zagrebu

Avatar mofo
mofo
16:06 12.08.2017.

Ajd vecernji sta placete?

PR
prepri43
16:16 12.08.2017.

A sada neka odu i svi oni koji ga još obožavaju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije