Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drski razbojnik

Tražio 200.000 kuna i prijetio da će banku raznijeti bombom

policija
Foto: ilustracija
12.02.2015.
u 11:17

Bankarica je otišla po novce i pritom aktivirala tihi alarm

B.I. (40) osumnjičen je za pokušaj pljačke poslovnice Privredne banke u utorak, u ulici Ivana Šibla. Oko 9.50 ujutro ušao je u poslovnicu,  čekao je svoj red i kada ga je zaposlenica pozvala u ured zaprijetio joj je da mu mora predati 200.000 kuna jer ga vani čeka njegova ekipa koja ima bombu te će sve raznijeti.

Bankarica je otišla po novce i pritom aktivirala tihi alarm. Ubrzo je došla policija i uhitila sumnjivca. U banci pretragom nisu pronađene eksplozivne naprave, a kako doznajemo Branimir I. je policiji poznat od ranije zbog posjedovanja droga. 

>> Maskirani pljačkaši "zaradili" 55 tisuća kuna

Ključne riječi

Komentara 2

MU
muharem264
01:02 13.02.2015.

Taj je lud

OB
ObrenM
13:36 12.02.2015.

Ponovo moram zahvaliti novinarima sto su zastitili podatke o sirotom narkomanskom razbojniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije