Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARSEN BAUK
Povratak na članak

'Tražimo sjednicu na kojoj bi tema bila politički pritisak na rad Povjerenstva'

Nakon što je premijer zatražio izuzeće predsjednice Povjerenstva iz odlučivanja o njegovom predmetu, Bauk je ustvrdio kako nigdje u propisima nije propisano koje je tijelo nadležno da donese odluku o izuzeću.

Komentari 5

AM
AMD------------------------
14:06 31.05.2019.

bauk i stazic su istoga svjetonazora ? ili ?

VL
NE
Neo001
16:20 31.05.2019.

Kada će i tko sazvati sjednicu na kojoj bi bila tema o procesuiranju najzločinačkije partije na tlu Europe, na čelu sa monstrumom titom

VL
DU
Deleted user
23:09 31.05.2019.

Takozvano "povjerenstvo" je takva sprdačina da veća sprdačina niti ne može biti. Danas se bivša predsjednica "povjerenstva" hvali kako je odluke donosila politički a ne ni neutralno ni pravno - onda je sve jasno. Danas je je to isto .ranje - drugo pakovanje.

VL
Avatar Untouchable
Untouchable
14:56 31.05.2019.

Tko danas mora podnijeti ostavku? Klingonci?

VL
IB
iva.begovic
15:41 31.05.2019.

Novaković je radila u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP), koja je kao što joj i ime govori udruga svih hrvatskih poslodavaca. Todorić je bio jedan od mnogih članova te udruge. Značajan, počasan, kakogod ali samo jedan od mnogih. Zdravoj je pametii i logici nejasno i nemoguće da bi rad u udruzi takvog tipa mogao predstavljati sukob interesa za rad u Povjerenstvu za sukob interesa. Zdravoj pameti i logici je to nakaradno ali ne i našem pravosuđu i našem premijeru. Nema stvarnog osnova za izuzeće Novaković, ima samo formalne pravničke začkoljice. Koja ne služi na čast onima koji se njome služe i štoviše kompromitira ih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.