Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javni natječaj
Povratak na članak

Traži se novi ravnatelj Državne ergele nakon afere 'lipicanac'

Osoba koja želi voditi Ergelu treba imati hrvatsko državljanstvo, završen studij agronomske ili veterinarske struke, radno iskustvo u struci od najmanje pet godina, treba znati jedan strani jezik i rad na računalu, imati iskustvo u vođenju ili rukovođenju i iskustvo u timskom radu

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
08:07 25.01.2019.

ravnatelj mora imati barem 20 svojih konja, biti poznat i priznat u konjogojstvu, bar neku titulu prvaka u konjičkom sportu ili jači gazda u klaonici konja. sve ostalo je bezveze i imenevonje ljudi bez ikakvog iskustva na ovakvu funkciju! i da, barem jednom mora odraditi osjemenjivanje kobile, bez toga nije kvalificiran za šefa ergele. jer ako nije radio praktični rad u produžetku linije lipicanera, onda osim čistiti gnoj i sušiti sijeno nema što rditi blizu konja.

VL
KU
kusstjepan
09:22 25.01.2019.

hdz clanstvo pokriva sve potrebne kvalifikacije .....!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.