Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJEŠTEN U BOLNICU
Povratak na članak

Traže vještaka koji će vještačiti mladića

Zavadlav će u BOLS-u biti smješten do daljnjeg, a hoće li s nekim dijeliti bolničku sobu, ovisi o sigurnosnoj procjeni.

Komentari 2

HE
herojulice
07:35 15.01.2020.

Bilo bi lijepo, kada bi bilo moguće da se sutkinja Šupe može zakonski natjerati da bude vještak nesretnom mladiću i primjeni sve zakone i ovlasti iz slučaja Horvatinčić uključujući i vještake iz istog slučaja.

VL
Avatar DragorTr
DragorTr
07:07 15.01.2020.

Ja se nadam da ce Filip biti kaznjen. Ipak je kalasnjikom pucao na javnom jako prometnom mjestu, i ugroziio druge ljude. Pri izricanju kazne treba uzeti u obzir 3 olakotne okolnosti. 1. Filipovo psihicko stanje u tenutku pocinjenja djela. 2. Okolnosti koje su dovele do pocinjenja inkriminiranog djela. 3. Nije bilo povrijedjenih ni mrtvih medju ljudima. Stoga bi adekvatna i jedina pravedna kazna kazna za Filipovo djelo tebala biti; 1. Minimalno 30 godina placenog rada za opce dobro, na poslovima i zadacima inspektora za suzbijanje zloupotrebe oponjih droga u MUP-u RH, sa pocetkom pripravnickok staza u policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. 2. Obavezna vojno-policijska obuka u svim taktikama upotrebe pistolja i revolvera, (da sljedeci puta na poslu na javnom -prometnom mjestu be upotrebljava automatsko oruzje). Tako bi Filip po zakonima prane drzave, miru i redu doprinuo više od tisuca skolovanih policajskih inspektora kojima u Splitu, Dalmaciji i cjeloj Hrvatskoj, izmicu paznji krupni dileri narkotika i mreze njihovih poslusnika koji za njih dilaju narkotike po ulicama i drugim javnim jestima te privatnim objektima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.