Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog izjave

Traže ostavku Bojana Glavaševića

Bojan Glavašević
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/3
03.10.2014.
u 12:33

– Rijetko se dešava da je otac heroj, a sin izdajnik što se u ovome slučaju dogodilo. I njegov otac je izgubio život kao i naši očevi te smatramo da su takve izjave nedopuštene i da prelaze normalno ponašanje, istakao je Glogoški.

Đuro Glogoški, predsjednik Udruge 100%-nih HRVI I skupine sa sjedištem u Osijeku, pozvao je danas pomoćnika ministra branitelja Bojana Glavaševića da podnese ostavku.

Kao razlog tome naveo je Glavaševićevu izjavu od prošloga tjedna u Vukovaru po kojoj on, kako tvrdi, pokušava izjednačiti žrtvu i agresora.

– Sa ovom izjavom on je povrijedio ne samo hrvatske branitelje nego i sve što je hrvatsko. Uostalom, među djecom branitelja ima jako puno nezaposlenih koji vole Hrvatsku i koji bi sigurno puno bolje odradili svoj posao, rekao je Glogoški nakon što su djeca poginulih hrvatskih branitelja, hrvatskih ratnih vojnih invalida i djeca branitelja upalila svijeću podno Kamenog križa na ušću Vuke u Dunav u Vukovaru.

Rekao je i da su se tom prilikom djeca zamolila pokojnoga Sinišu Glavaševića da oprosti svome sinu jer ne zna što čini kao i da su se pomolili Bogu i zamolili ga da Bojana Glavaševića povede ka pravom putu.

– Rijetko se dešava da je otac heroj, a sin izdajnik što se u ovome slučaju dogodilo. I njegov otac je izgubio život kao i naši očevi te smatramo da su takve izjave nedopuštene i da prelaze normalno ponašanje, istakao je Glogoški.  

>> Bojan Glavašević ipak položio svijeću na groblju 

>> 'Moj otac Siniša Glavašević ne bi bio protiv ćirilice'

Komentara 21

VE
verakruz
12:44 03.10.2014.

Trebali su davno već tražiti njegovu smjenu... Čim je prvi put pljunuo na očevu žrtvu. Što njemu znače ostali stradalnici i poginuli, kad pljuje po vlastitom ocu?

DU
Deleted user
12:45 03.10.2014.

Sram te bilo Bojane Glavaševiću, tebe i tvoje ideološke učitelje!

Avatar navijač
navijač
17:37 03.10.2014.

I ministra i pomocnike trebaju birati branitelji pa necemo imati ovako sto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije