Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgodna situacija

Naručila traperice preko interneta pa je u džepu dočekalo neugodno iznenađenje

 džep traperice
Foto: Thinkstock
1/2
11.01.2018.
u 17:09

Christine Evans redovito kupuje preko stranice Nordstrom, no ovoga puta nije dobila ono što je naručila

Neugodno iznenađenje u džepu novih traperica dočekalo je medicinsku sestru Christine Evans koja je hlače marke Not Your Daughters Jeans naručila s internetske stranice Nordstrom.

Christine inače često kupuje preko Nordstroma i nikada nešto slično nije doživjela. Naime, u džepu traperica koje je platila 89 funti (750 kuna) pronašla je nošene tange.

Ona je odmah pozvala službu za korisnike online trgovine, no nije dobila odgovor kakav je očekivala pa je svoju priču objavila na Twitteru.

– Nakon mnogo godina odanosti vašoj kompaniji, zaprepaštena sam nedostatkom korisničke podrške koju sam dobila nakon što sam primila traperice Not Your Daughters Jeans s prljavim i nošenim tangama u prednjem džepu. Zvala sam korisničku službu i nisam dobila odgovor adekvatan standardima kompanije – napisala je na Twitteru nezadovoljna Christine.

– Kao medicinska sestra, zapanjujuća je zdravstvena opasnost koju ovaj problem predstavlja – dodala je ona referirajući se na moguće bakterije koje se nalaze na nošenim gaćicama.

No, nakon što je svoju pošiljku objavila javno, Nordstrom se ispričao i ponudio joj zamjenu traperica te su objavili kako istražuju cijeli slučaj.

Komentara 7

MO
modovisisajteMaraschino
19:33 11.01.2018.

naslov kaže da nije dobila što je naručila... dobila je... sa malim dodatkom... samo ne vjerujem baš u te britanske priče...

Avatar Pezo
Pezo
21:40 11.01.2018.

Tako i treba kad joj je teško ići samoj u dučan.

Avatar ivek
ivek
20:53 11.01.2018.

narucija traperica dobija i tangice,,,,moga je dobit i vibrator

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije