Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Tragedija u Zagorju: 17-godišnjakinja poginula u nesreći, dva mladića ozlijeđena

Ilustracija
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
10.09.2018.
u 10:38

Do nesreće je došlo jer vozač (19) nije prilagodio brzinu vožnje stanju na kolniku

Jedna je djevojka (17) poginula, a dva su mladića lakše ozlijeđena u nedjeljnoj prometnoj nesreći u mjestu Druškovec Humski, izvijestila je u ponedjeljak Policijska uprava krapinsko-zagorska.

Do nesreće je došlo jer vozač (19) nije prilagodio brzinu vožnje stanju na kolniku, vozilom je sletio u potok i prevrnuo se na bok.

Poginula je 17-godišnja hrvatska državljanka, a vozač i putnik – 17-godišnji hrvatski državljanin lakše su ozlijeđeni, navodi policija.  

Ključne riječi

Komentara 5

NE
nevjerujženikojalaže
11:18 10.09.2018.

i što sada ? jedan mladi život ugašen, drugi s..an, treći će eventualno pouku izvući. kako to spriječiti, ili je diskriminacija ako se mladima nešto zabrani, ili su tatini i mamini sinovi pa ih eto opet na cesti u kratko vrijeme.. auto zdrobiti pred njim, dugogodišnju zatvorsku kaznu i doživotnu rentu njenim roditeljima. koji q...c stišćeš gas ako si neiskusan u vožnji ? kakvi se to psihotestovi na mladima primjenjuju prije polaganja ? ah da, diskriminacija i te budalaštine..

ME
Menjik
11:03 10.09.2018.

opet neprilagođena brzina kod mladog vozača. mladim vozačima očito praviti psihotest. vidjeti unaprijed jeli sklon brzoj vožnji, ako je, dopustiti mu auto s maks 75 ks do navršene 25. godine života, kada se opameti i stekne kakvo takvo iskustvo.

AE
Aedes2017
11:47 10.09.2018.

Ne optuživati generalno.Na toj cesti je stradalo u deset godina više ljudi,starijih,sa terencima I jakim autima.Ta cesta je iz 18 stoljeća..za kočije,iste širine,jedino asfalt.Ništa titko ne radi na sigurnosti prometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije