Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Travnik
Povratak na članak

Tragedija u BiH: pijan naletio na ženu i djecu, poginuli majka i kći

Policija je lišila slobode vozača koji je upravljao automobilom, a vjeruje se da je on bio u alkoholiziranom stanju

Komentari 11

NA
narcis660
08:27 08.12.2018.

Gdje su institucije zakalaze??? Manijac nam obitelj ubijaju i nikom ništa....uvesti smrtnu kaznu pod hitno ili u ustanovu zatvorenog tipa do groba neka trunu..

VL
SO
Sos
09:53 08.12.2018.

Poz Vitezu

VL
AA
aabbcc
12:25 08.12.2018.

Mudjahedini su htjeli zabraniti rakiju u Travniku al nije islo stoka ostaje stoka.

VL
DF
Doctor filozof
00:16 08.12.2018.

Strasno na Balkanu sa voznjom u pijanom stanju. Nema puno ljudi Koji nisu nikada sjeli za volan a da nisu popili. Skoro svakom se ponekad desi sam sam krivac hvala bogu samom da se nije nista desilo treba se napraviti 0 tolerancija za alcohol drogu I telefon (pogotovo sms). Treba dati policiji pravi placu da se ne usude uzeti mito jer u protivnom gube ogromno isto tako I sudijama. Znaci kazne ogromne za takve prekrsaje I nemogucnost podmicivanja I problem rijesen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.