Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši SDP-ovac

Tomislav Saucha ulazi u Klub zastupnika HNS-a?

Tomislav Saucha
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
09.06.2017.
u 22:00

Saucha je danas u Saboru glasovao za nove ministre

Nakon što je danas podržao izglasavanje novih ministara u Vladi Andreja Plenkovića, nezavisni zastupnik Tomislav Saucha postat će članom kluba HNS-a, doznaje Tportal.

Saucha je Plenkovića podržao i prilikom glasanja o nepovjerenju ministru financija Zdravka Marića, a podržao je i Gordana Jandrokovića za novog predsjednika Sabora.

Tomislav Saucha
1/16

Bivši SDP-ovac sada bi se, nakon što je HNS ušao u koaliciju s HDZ-om i postao dijelom većine, mogao pridružiti njihovom klubu koji sada broji pet zastupnika.

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE.

Komentara 30

PU
Pukovnik
22:21 09.06.2017.

Svaka ptica svome jatu leti ... Sad bi se netko mogao pitati zasto on nije u zatvoru? Pa jednodstavno: Dok glavni drzavni odvjetnik Dinko Cvitan daje pressice sa anemicnim i dok mu sin, Luka Cvitan, napreduje u Topmanagement najveceg kriminalca na Balkanu (citaj AGROKOR i Todoric) takvi nisu u zatvoru nego u vladi.

JA
jadrmatic
22:19 09.06.2017.

Šteta što Saucha u Plenković-Pupovac-Radin-Štromar vladi nije postao ministar prometa, obzirom na stručnost u ispunjavanju putnih naloga.

Avatar juricamesko
juricamesko
22:17 09.06.2017.

sa Sauchom u klubu ova koalocija bila bi svoj na svom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije