Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI MINISTAR POLJOPRIVREDE
Povratak na članak

Tolušić o spornom natječaju: Pitao sam povjerenstvo, rekli su da se smijem prijaviti

Upitan o podrijeklu novca, kazao je da je uz dobivene poticaje za izgradnju vinarije prodao stan u Zagrebu

Komentari 8

AD
adminka
05:29 15.09.2020.

Teško da ne mulja, sigurno da ima koristi od bivšeg položaja, a i teško da ga nije iskoristio, to je moje mišljenje, sve ostalo treba dokazati, a to se kod nas ne radi, jer je toliko puno muljatora da bismo trebali svi biti u ulozi istražitelja jedni drugima.

VL
DU
Deleted user
10:08 15.09.2020.

Moraš biti jako" moralan" čovjek, da si napišeš kriterije, postaviš svoje ljude, odeš iz vlade, onda pribaviš mišljenje o legalnosti i kao pošteno dobiješ 2,5 milijuna bespovratno. Mislim da šef Koza nostre , razmišlja o ostavci.

VL
SL
sljepac
10:35 15.09.2020.

Smeće katolibansko hadezeovsko crkni sa

VL
DD
ddh
03:03 15.09.2020.

Hrvatska je, kad bi se sudilo po forumasima, jedna nevjerojatno prljava zenlja. Zemlja mrznje i zavisti. Ovi bi forumasi Tolusica najradje, da mogu, steijeljali. To je coporr koji dolazi iz neke balkanske spilje. A i mediji nisu nista bolji. Dogradjivaoo je svoju kucu i nije svakih pet dana prijavljivao povjerenstvu nastanak novih pet kvadrata, pa su to mrediji pretvorili u nevidjenu aferu. A covjek je dogradjivapo kucu svojim novcem. I valjda je to za te perverzne medije istocni grijeh, medijima kojima nije bio cilj nesto otkriti, nego covjeka unistiti. Jednom rijecju fuj.

VL
Avatar Asterix
Asterix
01:15 15.09.2020.

Općenito ti poticaji se protive načelima tržišne ekonomije. Banalni primjer, netko je rođen pod sretnom zvijezdom i nešto je nasljedio kao početni kapital čime je platio izradu dokumentacije i osigurao nužno vlastito ulaganje u projekt. Nasuprot imamo nekoga tko je možda sposobniji ali se nikakako ne može maknuti s mrtve točke. Roditelji su bili siromašni i nisu mu omogućili školovanje pa je prisiljen raditi slabo plaćene poslove i nema šanse odvojiti početni kapital. Hoće li država takvoga pogurati? Naravno da neće.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.