Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEŠTAČENJE NEZAKONIT DOKAZ
Povratak na članak

Todorić: Tužit ću Plenkovića, Dalić i cijelu grupu Borg. Politika? Sam sam u stanju srušiti HDZ

Ivica Todorić ranije je poručio kako slavi, i to nakon što je zagrebački Županijski sud odlučio da je vještačenje u slučaju Agrokor nezakonit dokaz, a dodao je i kako je kazneno prijavio Zlatu Hrvoj Šipek te Sani Ljubičić

Komentari 9

SS
simpatican.simpa
23:48 29.03.2023.

Isti suci su ga priveli, potvrdili optužnice, izdali tjeralice i sada na kraju ne odgovara glavni dokaz, vještaćenje. Trgovački sud, Ustavni sud je potvrdio da lex Agrokor zakonit. Sad najgora stvar je što nema više starog Agorkora, "mrtva osoba", nene postoji, dokumentacija spaljena, uništena. Sad će netko reći da to nije sve dobro uigrana , organizirana igra da se zamagli pljačka.

VL
DI
Dingač
23:12 29.03.2023.

lopov todorić tobože ratuje protiv plenkovića. da imamo pravog premijera i pravnu državu ovaj lopov bi bio u zatvoru i sva imovina bi mu bila oduzeta za naplatu štete koju je napravio hrvatskoj. ali svi političari na vlasti, lijevi i desni, složni su, javno se svađaju i svi su na slobodi umjesto u zatvoru.

VL
DU
Deleted user
22:02 30.03.2023.

Koliko god je Božo Petrov u svoje vrijeme diletantski politički zakomplicirao slučaj Todorić , ispostavlja se na kraju dana, da je umjesto lisice i vuka ne svojom voljom i slučajno, istjerao - King Konga.

VL
LI
lipno
09:36 30.03.2023.

Hoceli iko iz Dorha odgovarati za potroseni novac?

VL
Avatar Barba
Barba
09:57 30.03.2023.

Pitam se da li je DORH namjerno angažirao vještake koji su u sukobu interesa kako bi optužnica pala?

VL
DU
Deleted user
09:31 30.03.2023.

AP bi uskoro mogao praviti društvo dr. Ivi u Remetincu...

VL
PV
prcko.vita
09:45 30.03.2023.

Gospodin Ivica je u pravu, evo, sada i sudski potvrđeno. Drago mi je da ima snage i mogućnosti tužiti i tražiti pravdu. Sretno.

VL
Avatar utunelu
utunelu
08:14 30.03.2023.

Srusili su todorica a razloga mogu biti dva,prvi da je prestao placati dogovoreni iznos u blagajnu hdz,drugi da su rusi naredili vladi da todoric mora pasti jer im ne misli vratiti dug..

VL
DU
Deleted user
23:31 29.03.2023.

Kada se je sudilo anti Todoricu za prenevjeru 650.000 DM Ivica je rekao da ce se osvetiti sto su njegovom ocu dosudili 6 godina zatvora. Eto najprije je Ivica pokrao novac iz Konzuma pa su HR poreznici morali spasiti Konzumpa su HR poreznici morali spasiti Konzum od bankrota a sada ce Ivica srusiti i vladu AP. Pa to je stvarno dobra/ prava osveta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.