Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

'To se u Ini tako radi': Hrvatski članovi NO-a ne znaju niti po kojim cijenama Ina kupuje naftu

01.09.2022. u 12:02

Jedan od većih misterija su mi uvijek bili ti hrvatski nadzornjaci Ine, koji se mire da od Mađara ne mogu dobiti čak niti podatak po kojoj cijeni Ina kupuje naftu. A zatim javno progovore i stidljivo se pobune tek kad iz tih nadzornih odbora odu ili budu smijenjeni. Na pitanje o tome, Plenković mi je odgovorio da je možda njima važnije do kraja mandata uzimati izdašnu plaću. Možda, ali to ne uklanja niti odgovornost vlade.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar southman
southman
13:04 01.09.2022.

Članovi NO-ra to i ne moraju znati ali članovi Uprave i Operativni direktori bi morali znati i po koliko se prodaje i po koliko se kupuje.

MI
Milas
14:00 01.09.2022.

Nadzorni odbori su svuda jedna teska smijurija. U NO-ima se sjedi da bi se ubirala lova a ne da se ista nadzire.

Avatar Payback
Payback
12:49 01.09.2022.

Ponekad pomislim..bolje rasprodajte sve strancima..i to 100%... Pa nek onda izvlače do itm ili alternativno takve tipove riješiti kao u Kini..javno u stadionu u potiljak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije