Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi lijekovi samo u klinikama
Povratak na članak

'Put je za nas smrtna presuda. To je okrutno'

Oznaka KL kojom se označava lijek koji se smije davati samo u klinikama ima smisla kod nekih rijetkih bolesti i malog broja pacijenata

Komentari 15

GA
Gastarbeiter2
19:27 16.05.2018.

Radi se o tome ko će uzeti " pinku"!

VL
RI
rimac444
22:23 16.05.2018.

Pitanje je samo vremena kada će bero šizik završiti u luđačkoj košulji. Zar je čudno da ima ljudi kao što je Ronko ne mogu više gledati sramotu partije.

VL
MA
malala
21:03 16.05.2018.

Ne trebaju vam nikakvi otrovi koji ce vas jos vise trovat. Ne trebaju vam nikakvi sustavi koji ce vas ponizavati svojim tretmanima koje jos uz to nazivaju terapijama. Rak nije bolest nego posljedica nezdravog nacina zivota. Imate na netu pdf knjigu americke Dr Lorraine Day "Kako sam pobijedila rak". Opisuje svoje ozdravljenje od raka dojke u terminalnoj fazi. Pisana je vrlo strucno, razumno i za svakog provedivo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.