Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povezanost blizanaca

To je bratska ljubav! Ovaj trenutak rastopio je srca mnogih

blizanci
Foto: Facebook
18.05.2018.
u 10:06

Internetom kruži video blizanaca Westona i Caleba Lymana koji su još jednom pokazali koliko su djeca divna stvorenja

Koliko su blizanci povezani već je poznato, no svaki trenutak u kojem to ponovno otkrijemo raznježit će i najhladnija srca.

Internetom kruži video blizanaca Westona i Caleba Lymana iz Orlanda u američkoj saveznoj državi Floridi koji su rođeni 28. veljače.

Njihov otac Dane Lyman zabilježio je trenutak iz rađaonice koji je rastopio mnoga srca. Odmah nakon rođenja blizanci su jako plakali, a kada su ih liječnici prislonili jedno uz drugo, odmah su se smirili.

Baš kao u maternici osjećali su se sigurno i zaštićeno jedno pokraj drugoga, a to je trenutak koji je vrijedan ovolike pažnje.

– Moja supruga Lisa nije to mogla vidjeti i nije ni znala što se događa. Kada sam joj pokazao, bila je zahvalna što sam snimio taj trenutak. Još uvijek se rasplačemo kada ih vidimo – priznao je otac blizanaca. Par osim dječaka ima i dvije kćeri koje su jedva dočekale rođenje braće.

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reborn
12:18 18.05.2018.

Lijepi video, lijepa objava... Još bih bio sretniji da je novinarka smogla hrabrosti i prevela popratni tekst...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije