Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unatoč invaziji i sankcijama

Tko sve i dalje uvozi rusku naftu i hoće li to dokinuti dominaciju američkog dolara?

09.03.2023.
u 13:26

Sankcije uvedene Rusiji zapravo su počele umanjivati dominaciju dolara jer se nafta sada plaća i drugim valutama

Ključne riječi

Komentara 5

TA
Tarantula
13:51 09.03.2023.

TE Sisak radi na ruskim turbinama i baš me zanima da li će ih protivnici Putina ići iščupati ili je ipak Plenkovićeva vlada proruski orijentirana jer koristi struju proizvedenu od ruskih turbina naravno sa licencom nacističkog Siemensa?

KV
kvasac
14:03 09.03.2023.

još 10 godina neće se poznati pad dolara, al onda bude, jer euro i juan će ipak uzeti svoj dio kolača, a amerima će doći ih donjeg u gornji dio tijela problem visokog javnog duga. rusi ga amerima stručno stavili, očekivati da će zapad blokirati sankcijama državu tipa rusije je ipak bilo u rangu mokrih snova. sve dok trgovina u svijetu ide kroz dolare, amerima dobro, to im je u biti i najvredniji izvozni adut. sve ostalo je preprodavanje tuđe pameti i rada. swift je trebao biti kao neutralna neovisna organizacija, a ispalo da ga ameri blokiraju kad požele. što će drugi napraviti kad vide da su rusiju blokirali, i dalje voziti novac kroz swift, ili ipak koristiti druge alate, a ima ih..? 3/4 svijeta ne sudjeluje u sankcijama rusiji. ručice u un glasovanju protiv rusije su smijeh. ruka kine i ruka lihtenštajna se jednako broje, al dal predstavljaju jednaki broj građana ovog svijeta?

Avatar El Indio
El Indio
19:44 09.03.2023.

A da, Ameri, zapad i EU ce se raspast...to citam vec 20 godina odkad sam nabavio internet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije