Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspodjela štete

Tko su gubitnici, a tko dobitnici rata u Ukrajini: 'Veliki je pobjednik NATO koji je neočekivano i neplanirano povećan i proširen'

26.10.2022.
u 17:14

Putinov rat u Ukrajini preokrenuo je globalne odnose. U geopolitičkoj utakmici koja je slijedila gotovo svi su gubitnici, pogotovo Rusija i EU. Traje debata o tomu odgovara li rat SAD-u i Kini, a jasno je da je jedan od najvećih dobitnika NATO

Ključne riječi

Komentara 41

DU
Deleted user
18:42 26.10.2022.

🙈 Bez komentara

DU
Deleted user
17:25 26.10.2022.

Jedino Amerikanci profitiraju a najveći gubitnik je Europska unija, za koju će biti uspjeh ako se održi poslije ovoga pa tek onda Ukrajina. Za Rusiju to još treba vidjeti.

Avatar buffalobill
buffalobill
17:53 26.10.2022.

Zna se tko je dobitnik, Ameri. Najveći gubitnik je Njemačka pa poslije Njemačke cijela Europa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?