Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša misica

Tko je nova šefica Bandićeve mladeži

Natalija Prica Oreški
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/13
04.02.2019.
u 09:02

Mislim da su rad i trud koji sam uložila u gradskoj organizaciji Foruma mladih došli do izražaja, kaže Natalija Prica Oreški

Natalija Prica Oreški, 30-godišnja zastupnica u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, stomatologinja i bivša misica, nova je predsjednica Mladih 365 Stranke rada i solidarnosti. Za čelnicu podmlatka stranke zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića jednoglasno je izabrana u subotu, a na upit kako usklađuje sve obveze, kaže da je dobro organizirana.

– Imam dosta obaveza, no dobro sam organizirana i sve stignem i uživam u tome. Svaki dan radim s pacijentima. Poslije posla imam sjednice u tri odbora te redovne sjednice Gradske skupštine. Predsjednica sam i upravnog vijeća Centra za mlade Ribnjak. Ostatak slobodnog vremena provodim na stranačkim aktivnostima, što uključuje i rad vikendom – rekla je Prica Oreški za 24 sata, dodajući da je u stranci aktivna od osnutka.

Natalija Prica Oreški
1/13

– Mislim da su rad i trud koji sam uložila u gradskoj organizaciji Foruma mladih došli do izražaja, pa sam time postala predsjednica Mladih 365 na državnoj razini. Očekuje me puno posla jer nam dolazi puno mladih te po novim gradovima i županijama – rekla je Prica Oreški, koja je u skupštinu ušla u svibnju 2018. godine umjesto Ane Rucner.

Odgovarajući na pitanje kakvi su joj planovi i vidi li se jednog dana i u Saboru, odgovorila je da skuplja političko iskustvo i svakog dana nauči nešto novo ta da će vidjeti što će biti u budućnosti.

– Sada sam najviše usredotočena na specijalizaciju i doktorski studij kao i na rad s mladima naše stranke – rekla je.

Pogledajte i kako je Bandić na bageru započeo radove na gradnji sljemenske žičare:

Komentara 21

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:23 04.02.2019.

Kako reče Borat: nice, nice, how much?

MV
Morski_vuk
11:57 04.02.2019.

Ima tri banke i šefica je Bandinjove mladeži. Bandinjo je ucio od najboljih. Predsjednik saveza omladine Jugoslavije bio je Azim Vlasi sa 40 i kusur godina.

Avatar liquidsky
liquidsky
11:05 04.02.2019.

Bandich-Jugend kreće u osvajanje svijeta. Prvo Hrvatska pa onda bliže i dalje, sve dok se ova zemlja misli i djelom ne ujedini s majkom Rusijom čiji je Bandić, bez sumnje, najveći tihi predstavnik ovdje. Počinje Bandićeva žestoka borba za osvajanje tuzemnog terena, Veliki Voljeni Vođa sanja o apsolutnoj kontroli nad državnim proračunom jer zagrebački je ambicijom odavno prerastao. Još malo pa će ta stranka imati i svoju himnu posvećenu Milanu Bandiću, uz popratni milozvuk balalajke i gusala. Rusijo i Sjeverna Korejo, eto nas brzo u trilateralnom bratskom zagrljaju predvođeni našim Velikim Voljenim Bandićem koji nas jaši na čelu kolone. Konj je zastarjelo prijevozno sredstvo osvajača, narod je za to pogodniji. Za malo obećane pljesnive zobi više trpi, manje se buni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije