Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VL Biografije

Tko je Nadan Vidošević? Pročitajte cijelu biografiju!

nadan vidošević (1)
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
12.11.2013.
u 11:45

Rođen je 30. siječnja 1960. Njegov otac Ante, dok je bio srednjoškolac, bio je član HSS-a. Zajedno s bratom završio je u postrojbama NDH, u domobranima

Hrvati su lijen, neobrazovan narod koji nema radne navike, navikao je živjeti na tuđem novcu, i to je temeljni razlog zbog kojega nijedna vlada nije u stanju riješiti prave probleme, rekao je Nadan Vidošević 2009. 

Rođen je 30. siječnja 1960. Njegov otac Ante, dok je bio srednjoškolac, bio je član HSS-a. Zajedno s bratom završio je u postrojbama NDH, u domobranima. Pri povlačenju 1945. zarobljen je na granici sa Slovenijom. Bio je na Križnom putu. Pješačio je do Kovina na rumunjskog granici gdje ga je zatekla opća amnestija.

Cijelu biografiju pročitajte ovdje.

>> Nadan Vidošević uhićen, pretražuju mu stan!

>> Vidošević je trebao odstupiti još prije mjesec dana

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar korisnica
korisnica
12:25 12.11.2013.

Vidoševiću, Hr narod može biti svakakav, ali vi ste gospodine jedan obični lopov i nish koristi! PLJUC! Zbog vas i vama sličnima ova zemlja je u propasti! Vi gospodine Vidoševiću toliko ste se nakrali da niti sami ne znate koliko nofčeka je TUĐEGA na Vašem accountu. Želim Vam gospodine da što duže odležite u zatvoru i da vas nikada ne puste iz istoga van. Sramota ste ove zemlje, kao i oni koji su vas podržavali u krađi.

HO
Hoch03
12:48 12.11.2013.

Sada ima istu hranu kao i Sanader. A htio si je i u predsjednicku (ali drzave) fotelju. kako je samo lijepo znao da mulja..Dobar tek u Remetincu.. I dabogda odlezao svaku sekundu koju ti Sud odreze. !

IS
istri
12:03 12.11.2013.

grila i bahato se smije cjelom pokradenom jadnom narodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije