Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALARMIRANI DANIMA RANIJE
Povratak na članak

Tko je kriv? Upozorenja na vodenu stihiju su bila precizna, traže se ostavke

Tim znanstvenika je poslao seriju prognoza koje su bile tako temeljne „da se sada čitaju kao mračna predskazanja". Tu je stajalo da će Porajnje pogoditi „ekstremna poplava, posebno duž rijeka Erft i Ahr, kao i u gradovima poput Hagena ili Altene"

Komentari 1

Avatar @promatrač
@promatrač
22:23 20.07.2021.

Hoće da proguraju ovu zelenašicu za novu kancelarku, a sve pod krinkom klimatskih promjena, tako da su najvjerojatnije ovu tragediju svjesno dopustili. Nijemcima je lako manipulirati, sve nekakva napredna nacija, a bez "fuerera" ne znaju otići ni na wc.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.