Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIJ U LJUBLJANI

Tko je izazvao čudne zvukove za govora predsjednika Türka?

turk
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
02.07.2010.
u 13:45

Najprije se mislilo da je riječ o mikrofoniji, ali pokazalo se da je u pitanju nešto drugo. Sumnje u namjerno ometanje pojačava činjenica da su drugi govornici nastupili bez problema i da je, uostalom, sva tehnika bila sasvim ispravna.

Naši susjedi Slovenci bave se istragom u vezi s čudnim zvukovima koji su se čuli na proslavi njihova Dana državnosti koji se, kao i kod nas, slavi 25. lipnja u spomen na osamostaljenje 1991. godine. Na pozornici pred slovenskim parlamentom u Ljubljani govorio je predsjednik države Danilo Türk, kad su nastupile velike smetnje. Najprije se mislilo da je riječ o mikrofoniji, ali pokazalo se da je u pitanju nešto drugo. Sumnje u namjerno ometanje pojačava činjenica da su drugi govornici nastupili bez problema i da je, uostalom, sva tehnika bila sasvim ispravna. Policija istražuje slučaj, ali još nema nikakvih rezultata, javljaju slovenski mediji.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
14:02 02.07.2010.

. ..Bit će da je gospon Turk BLLEBETAO kao i Joška Broz u Bačkom Gradištu. ..POSLIJE TITA-TITTO. ..

OB
-obrisani-
14:28 02.07.2010.

To se Zmago Jelinčič praznio, naime i nepodnošljivi mirisi su se širili okolinom ali o tome se nije pisalo

Avatar taxmen
taxmen
10:53 06.07.2010.

tu tehniku bi trebalo kod nas uvesti kad prenose sjednice sabora, pa da puštaju npr. uaaaaaa, iššššššššššššš, prrrrrrrrrrrrrr isl.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije